Skip to content

Bosch Ratafia

SKU: LI0188

11,76

IVA inclòs

L’elaboració de Ratafia Bosch segueix un procés artesanal que ha passat de generació a generació. La base de la ratafia és l’aiguardent, al qual s’hi afegeixen nous verds i una varietat d’herbes i espècies. Aquestes herbes inclouen, entre altres, canyella, clau, nou moscada, fonoll i menta. La combinació d’ingredients exacta és un secret ben guardat de la família Bosch.

Les nous verdes es recol·lecten al voltant de la festivitat de Sant Joan, el 24 de juny, quan estan al punt òptim de frescor i aroma. Després de la recol·lecció, les nous i les herbes es maceren en aiguardent durant un període de temps que pot variar, però que usualment és de 40 dies. Durant aquest temps, l’aiguardent adquireix els sabors i aromes de les nous i les herbes, creant una infusió rica i complexa.

Un cop finalitzada la maceració, la barreja es filtra amb cura per eliminar les restes sòlides. Després, s’hi afegeix sucre i es deixa reposar perquè els sabors s’integrin i el licor adquireixi el seu característic equilibri dolç. El procés de repòs pot durar uns quants mesos, permetent que la ratafia desenvolupi el seu perfil aromàtic complet.

Ratafia Bosch és ideal per gaudir com a digestiu després dels àpats, gràcies a les seves propietats digestives i el seu sabor suau i dolç. També pot ser utilitzat a la rebosteria, aportant un toc especial a postres tradicionals com els pastissos i els pastissos.

En resum, Ratafia Bosch és un licor artesanal que reflecteix la tradició i la riquesa de la cultura catalana. La seva elaboració acurada i la selecció d’ingredients naturals li confereixen un sabor inconfusible i una qualitat excepcional, que han estat valorades i gaudides durant més d’un segle.

En estoc (es poden reservar)

11,76
1 - 5 unitats
11,17 (5% de descompte)
6+ unitats
x
Per compres superiors a 120€, enviament gratuït
Pagaments amb Visa i Mastercard

Detalls tècnics del producte

Informació addicional

Pes 1 kg
Celler

Format en ml

Graduació

País

Regió

Poble/Ciutat

Celler

Destil·leries Bosch
Destil·leries Bosch Des de la majestuosa Serra Cavallera, a la Vall de Camprodon, Anna Peroliu va portar la seva deliciosa recepta de ratafia a Sant Quirze de Besora. On ràpidament va guanyar una gran reputació. Veient el potencial comercial del producte, Faustí Bosch i Coll va començar a comercialitzar-lo el 1892. Un esdeveniment que encara es recorda avui dia als arxius de la destil·leria en un antic document de compravenda. Al llarg dels anys, l'esperit emprenedor dels fundadors i els secrets de la producció han estat transmesos de generació a generació. Fins a arribar a Faustí Bosch, que actualment lidera el negoci com la cinquena generació. Arrelada al seu territori i amb una presència estesa per gairebé tot Catalunya. Destil·leries Bosch és ara una empresa en creixement que mira cap al futur amb optimisme i determinació. La seva història i qualitat l'han convertit en un referent al món de la ratafia, i el seu enfocament en l'expansió promet portar encara més lluny el seu llegat.

Denominació d’origen

També us recomanem…

Veure més categories

Vins

Ver todos

Espumosos

Ver todos

Destil·lats

Ver todos

Cerveza

Ver todos

Alimentació

Ver todos

Entrega Express

A la porta de casa.

Enviament gratuït compres superiors 120€

Península

Enviament gratuït compres superiors 199€

A Balears

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Regístrate y obtén 10€ de regalo en tu primera compra*

Seleccioneu l'opció d'idioma que preferiu

*Compres superiors a 99€

CONTACTA AMB NOSALTRES

Back To Top
Search
×