Skip to content

País

Regió







Mostra 1–24 de 33 resultats

Comprar Grappa Online

Quin tipus de licor es la Grappa?

L’aiguardent d’orujo, conegut a Itàlia com a grappa, és un destil·lat obtingut de la destil·lació parcial dels sòlids de raïm rebutjats durant el procés de vinificació amb una graduació alcohòlica variable entre 38 i 60 graus. S’obté de la destil·lació de la tija del raïm, la part sòlida de la collita que no s’ha utilitzat en l’elaboració de vi anterior. Es consumeix a Itàlia, Suïssa italiana, Xile, Argentina, Bulgària, Uruguai i altres països.

El nom comú espanyol és aguardente d’orujo, i té un nom diferent a cada país en funció de la llengua i les tradicions locals: per tant, aguardente d’orujo és el mateix tipus de beguda que els orujos francesos, les grappes italianes o les bagaceiras eslovènes i portugueses. o tsipouros grecs.

A quina temperatura es serveix la grappa?

La grappa envellida s’ha de servir entre 18 i 20 °C, la grappa aromatitzada entre 14 i 15 °C i la grappa jove a uns 10 °C. Tot servit en copes holandeses de boca estreta en forma de tulipa fetes de vidre llis i prim. Les porcions no han d’excedir el nombre de porcions per copa i mai afegir gel.

Com beure la Grappa?

A l’hora de tastar la grappa, no és correcte “empassar-la” d’una en una, sinó continuar com un bon vi.

El got és l’element bàsic per servir-lo correctament, per notar un perfum més o menys aromàtic. Aleshores, la vista, l’olfacte i el gust complementen la nostra experiència.

La grappa se sol servir freda i rarament barrejada. De vegades s’afegeix al cafè exprés, i la barreja s’anomena caffè corretto a Itàlia i carajillo a Espanya.

Característiques de la Grappa

La neteja i la puresa indiquen si la grappa ha estat envellida o ha afegit substàncies aromatitzants.

Els excel·lents productors fan tot el possible per distribuir una grappa que tingui el to exacte requerit per a cada categoria.

L’avaluació visual permet detectar possibles impureses en el destil·lat; si no, la seva brillantor s’ha de veure a través del vidre.

L’etapa olfactiva és més important. Qualsevol que no fa olor de grappa abans de beure-la no es pot definir com un coneixedor. Ja sigui a casa o en un restaurant, degustar mims requereix un olor de grappa abans de beure.

Un gourmet va identificar un perfum derivat de les substàncies volàtils de la grappa, que constitueixen un dels principals factors per avaluar-ne la qualitat.

Les aromes afruitats del país, de vegades exòtiques, de gerds, vainilla i raïm es mantenen intactes, fet que indica que aquest producte té una marcada personalitat; testimoni de l’excel·lent qualitat de la pinyolada i la cura minuciosa durant el procés de destil·lació i criança. L’aspecte olfactiu representa el 30% de la puntuació final. El gust ha d’aconseguir una puntuació del 40%. La primera impressió en les papil·les gustatives es deu a la càrrega d’alcohol: sol ser un tipus agressiu i gairebé sempre és rica en calories. Hi ha altres sensacions durant la fase de deglució, algunes encara de caràcter olfactiu.

Mai havia estat tan fàcil comprar grappa online. Descobreix tots els nostres licors i destil·lats al millor preu. Qualsevol dubte que tinguis pots posar-te en contacte amb nosaltres.

Información

Promociones especiales
Novedades
¡Lo más vendido!
Contacte con nosotros
Aviso legal
Términos y condiciones
Sobre nosotros
Política de cookies
Política de privacidad
mapa del sitio

Categorias

Vino
Cavas
Destilados
Cerveza
Ecológico
Alimentación

Mi cuenta

Mis compras
Mis vales descuento
Mis direcciones
Mis datos personales
Mis vales

Horario de tienda

Martes a sábado de 10h a 14h y de 16h a 20h.
Domingos de 10h a 14h

Legal

Pago seguro

Las opciones de pago varían según el comerciante

Síguenos

Contacto Món La Cata

Financiado por la Unión  Europea – NextGenerationEU

Back To Top
Search
×