Mostra 1–24 de 83 resultats
-
By Ott Rose
22,16€
Mostra 1–24 de 83 resultats
A la botiga de vins online Monlacata.com trobaràs la major selecció de vins rosats. Troba els vins rosats més venuts d’Espanya i de la D.O. Les més conegudes al millor preu: Rioja, Rivera del Duero o Priorat, entre d’altres. Aquells que prefereixin descobrir vins internacionals també trobaran aquí el que busquen: França, Itàlia, Xile o Austràlia, entre d’altres.
Estigues atents a les ofertes i promocions de vi rosat! Estalvies sense sortir de casa. A la teva botiga online monlacata.com podràs gaudir de vins rosats de primera qualitat al millor preu.
El vi rosat forma part de la nostra història, cultura i tradicions des de fa cent anys. A través d’una copa de vi rosat fins i tot podem viatjar i explorar altres paisatges, conèixer altres hàbits i tradicions, relacionar-nos amb altres persones, compartir les nostres emocions, celebrar… El món ens brinda constantment exemples excepcionals de vins rosats que ens fan percebre tota una gamma de climes i terres que ens ofereixen un itinerari que ens permet visitar països a través de les seves elaboracions que ens condueixen a moments importants de la història i ens retenen. en nosaltres records de sensacions agradables i ocasions especials de la nostra vida. Et convidem a descobrir, gaudir i compartir la màgia del vi rosat a través del nostre catàleg de vins rosats.
Ara sí, a continuació, us parlarem sobre els tipus de vins rosats que tenim a la nostra botiga en línia. A cada apartat sabràs les característiques que solen tenir aquests vins i et donarem suggeriments que trobaràs a la nostra botiga a un preu increïble.
Els vins rosats d’estil sec són els més produïts a tot el món, principalment a França i Espanya. La majoria dels vins són combinacions de varietats de raïm; a més que solen ser vins elegants i amb bona acidesa. A més, tenen un sabor més fruiter i herbal que els distingeix.
Una temporada perfecta per gaudir d’aquest tipus de vi rosat és la primavera per la seva increïble frescor, ja sigui que l’acompanyis amb un deliciós aperitiu, unes postres o només a la copa. Com t’esmentem anteriorment, és típic veure una combinació de 2 a 3 varietats de raïm diferents per a la seva elaboració, com ara:
Per la seva banda, els vins rosats dolços s’elaboren evitant que fermenti tot el sucre del raïm o sucre residual. És així que conserven tota la dolçor del raïm al moment que tu el gaudeixes a la teva copa. Aquesta suavitat i lleugeresa que els deixa el sucre els fa ser perfectes per acompanyar amb carns blanques, formatges fosos o amanides
Els vins rosats dolços elaborats a partir de la varietat de raïm Zinfandel, com el White Zinfandel dels Estats Units o Blanc de Zinfandel de LA Cetto, així com de Garnatxa o Merlot són bons exponents d’aquest estil. Alguns dels tipus de vins rosats que podràs trobar a la botiga de Top Vinum són:
El vi rosat es descriu com un producte resultant de la fermentació alcohòlica de raïms negres (però amb suc blanc). Les varietats de raïm utilitzades per a l’elaboració de vins rosats són molt nombroses i no només s’utilitzen per a l’elaboració de vins rosats sinó també per a l’elaboració de vins negres. Depenent de la regió, podem esmentar: Cabernet Franc, Merlot, Pineau d’Aunis, Pinot Noir, Gamay, Cinsaut, Garnatxa Noir, Tibouren, Syrah, etc.
Hi ha tipus de vins rosats frescos i lleugers, de color clar, com els vins rosats de Provença i del Loira.
També pot privilegiar a la seva taula vins rosats més llaminers i molt afruitats, amb un color més acolorit, sobre matisos de suc de gerds. Es poden citar els rosats del Sud-oest i del Llenguadoc, o Bordeus Clairet.
Com a regla general, és força difícil obtenir un vi rosat alhora afruitat i equilibrat, controlar-ne el color i sobretot ser regular d’una anyada a una altra.
Abans d’acabar-te, et deixem un parell de recomanacions per gaudir al màxim del teu rosat. La temperatura ideal per servir-lo oscil·la entre els 6 i 8 graus.
I recorda servir-lo en copes més petites que el negre. El consum és millor en fred i aquestes copes ajuden a mantenir millor la temperatura.