Skip to content

Sobre nosaltres

Món la Cata

Món la Cata neix al 2010 com a conseqüència de l’expansió de la nostra empresa familiar Distribucions Aral SL que té els seus orígens a l’any 1956 i està especialitzada en la distribució al major de vins, caves i licors.

Amb la il·lusió de fer un pas endavant per adreçar-nos també al consumidor final, inaugurem al 2010 la nostra viniteca especialitzada Món la Cata per oferir més de 3000 productes als nostres clients, posant al seu abast un assortiment extensiu de vins de totes les denominacions nacionals i internacionals, de caves i champagnes, i de tota mena de destil·lats d’arreu del món.

On som

cms-img

Ens podeu trobar al Passeig de Can Jalpí n. 4 d’Arenys de Munt (Barcelona) on, a més de ser una botiga física, és un lloc on fer tastos i degustacions i on també pretenem ser un espai on fer pedagogia i transmetre coneixement dels vins, de les seves varietats i de les terres que han donat origen a les vinyes. En el món del destil·lats expliquem processos, envelliments i diferències entre productes.

Les nostres instal·lacions tenen un espai interior i una terrassa on podeu assaborir qualsevol dels nostres vins amb unes torrades, uns embotits, uns formatges, uns patés i diferents productes gourmet, i també prendre un bon vermut.

Botiga online

Teniu la possibilitat de comprar mitjançant de la nostra botiga virtual i fer-vos arribar el nostre producte a qualsevol lloc en un termini màxim de 3 dies hàbils.

El nostre comerç virtual, però, no vol ser una botiga sense persones, i per això en Josep Artigas, en Jordi Clos i en Sergi Artigas, que som qui dirigim Món la Cata, estem a la vostra disposició per atendre-us el millor possible.

Información

Promociones especiales
Novedades
¡Lo más vendido!
Contacte con nosotros
Aviso legal
Términos y condiciones
Sobre nosotros
Política de cookies
Política de privacidad
mapa del sitio

Categorias

Vino
Cavas
Destilados
Cerveza
Ecológico
Alimentación

Mi cuenta

Mis compras
Mis vales descuento
Mis direcciones
Mis datos personales
Mis vales

Horario de tienda

Martes a sábado de 10h a 14h y de 16h a 20h.
Domingos de 10h a 14h

Legal

Pago seguro

Las opciones de pago varían según el comerciante

Síguenos

Contacto Món La Cata

Financiado por la Unión  Europea – NextGenerationEU

Back To Top
Search
×