S'estan mostrant 23 resultats
-
Negre Floral
3404 Pirineos Negre
6,99€
-
Bestué Finca Rableros Criança
8,60€
-
Bestué Finca Santa Sabina
15,39€
-
Bestué Roble Garnatxa
6,70€
-
Enate Chardonnay 234
9,79€
-
-
Enate Gewürztraminer
12,41€
-
-
Rosat Fresc
Enate Rosat
8,81€
-
Enate Unico C. Sauvignon-Merlot
7,65€
-
Esgotat
Negre Fresc
Laus Garnatxa Negra
6,70€
-
Señorio de Lazan Reserva
12,34€
-
Viñas del Vero Blanc
5,72€
-
Blanc Floral
Viñas del Vero Chardonnay
9,62€
-
Viñas del Vero Colecció Merlot
13,72€
-
Negre Gastronòmic Negre Floral
Viñas del Vero Colección Cabernet Sauvignon
12,50€
-
Negre Floral
Viñas del Vero Criança
8,65€
-
Blanc Floral
Viñas del Vero Gewürztraminer
13,50€
-
Negre Potent
Viñas del Vero Gran Vos
23,23€
-
Esgotat
Negre Gastronòmic
Viñas del Vero La Miranda Secastilla
12,55€
-
Viñas del Vero Roble
5,82€
-
Rosat Fresc
Viñas del Vero Rosat
5,72€
-
Blanc Floral
Vinyes del Vero La Miranda Secastilla Blanc
12,55€
El territori de la Somontano D.O. es troba situat al peu dels Pirineus, a la província d’Osca. Es van declarar a la denominació 4.175 hectàrees de vinyes, localitzades preferentment al voltant de la ciutat de Barbastro, estenent-se entre les valls dels rius Cinca i el seu afluent, l’Alcanadre. El clima de la zona es caracteritza pels seus hiverns llargs i freds i els estius molt calorosos, amb canvis bruscs de temperatura a finals de primavera i tardor. La pluviositat mitjana se situa en els 500 mm, variant notablement d’un extrem a l’altre de la Somontano D.O. En funció de la major o menor proximitat a la muntanya, baixant de nord a sud i d’oest a est.
VITICULTURA I TERRES
Predominen a la zona els terres calcaris, poc fèrtils i amb bona permeabilitat.
TIPUS DE VINS
Predomina la producció de vins negres; els més tradicionals s’elaboren barrejant Ull de Llebre amb una mica de Moristel, una varietat autòctona de la zona, encara que també, com a la DO Navarra, es cultiven el Cabernet Sauvignon i el Merlot per integrar juntament amb l’Ull de Llebre la base dels negres de criança. Des de fa anys, els vins que procedeixen de la varietat Parraleta sorprenen per una personalitat pròpia, encara que la seva producció és molt escassa. Hi ha vins blancs que s’elaboren amb Macabeu, que no solen passar per fusta. Les varietats que donen lloc als millors vins blancs són Chardonnay i Gewürztraminer, que s’adapten bé al terreny.