Skip to content

Mostra 49–72 de 99 resultats

  • Negre Potent

    Martí Fabra Masia Carreras Negre

    23,90
  • Negre Fresc

    Martí Fabra Oratori

    8,28
  • Negre Gastronòmic

    Martí Fabra Vinyes Velles

    11,98
  • Martí FabraVerd Albera

    8,25
  • Esgotat
    Negre Gastronòmic

    Martín Faixó Jo Mai Mai

    14,50
  • Martín Faixó Perafita Blanc

    13,29
  • Martín Faixó Perafita Negre

    15,10
  • Mas Llunes Cercium

    10,24
  • Mas Llunes Rhodes

    15,98
  • Masia Oliveda Negre

    4,99
  • Moscatell Espelt

    8,49
  • Oliveda La Bèstia Negra

    9,34
  • Oliveda Ulls Negres

    9,99
  • Blanc Floral

    Oliver Conti Gewürztraminer

    12,35
  • Blanc Fresc

    Oliver Conti Indispensable Blanc

    6,92
  • Negre Floral

    Oliver Conti Indispensable Negre

    6,92
  • Rosat Fresc

    Oliver Conti Indispensable Rosat

    6,79
  • Oliver Conti Rosat

    3,99
  • Blanc Gastronòmic

    Oriol dels Aspres Blanc

    8,11
  • Oriol dels Aspres Negre

    7,99
  • Perelada 3 Finques Criança

    7,37
  • Perelada 5 Finques Magnum

    29,02
  • Perelada 5 Finques Reserva

    13,06
  • Negre Gastronòmic

    Perelada Aires de Garbet

    48,50

L’Empordà D.O. s´estén per tota la comarca natural de l´Empordà, situada a la província de Girona, al peu dels Pirineus. El clima de la zona és mediterrani litoral, matisat per l’altitud i la proximitat més gran o llunyania al litoral. Els hiverns són molt suaus i els estius calorosos, però mitigats per la brisa del mar. A tota la zona l’element climàtic més destacat és el vent del nord, la tramuntana, molt perjudicial per la seva virulència, però beneficiós per a l’estat sanitari de la vinya, i que porta aire més fred dels Pirineus.

VITICULTURA I TERRES
Els sòls són heterogenis; domina un substrat de granits i pissarres a les zones muntanyoses, que sol donar sòls àcids; mentre que al pla i al fons de les valls dominen els sòls d’alluvió, tant sorrencs com argilosos.

TIPUS DE VINS
Els vins blancs de l’Empordà són saborosos, tenen personalitat i frescor i records minerals. Han millorat molt els darrers anys, sovint a partir de la recuperació de varietats locals (les diverses varietats de Garnatxes i el Samsó), i prestant una gran atenció al moment de la verema i al procés d’elaboració. Els vins negres destaquen els vins de l’anyada (vi novell), molt agradables, però de consum ràpid. Entre els negres amb més ambició i amb criança hi ha alguns esplèndids (per exemple, vins de Castell de Perelada, són vins molt cotitzats nacionalment i internacionalment per la seva qualitat excepcional).

CONTACTA AMB NOSALTRES

Back To Top
Cerca a Món La Cata...
×