Mostra 49–72 de 136 resultats
-
Juvé & Camps Millesimé Chardonnay
20,95€
-
Juvé & Camps Reserva Brut
13,44€
-
Juvé & Camps Reserva de la família
17,65€
-
Juvé & Camps Reserva Família Magnum
40,40€
-
Juvé & Camps Blanc de Noirs
22,60€
-
-
-
-
-
Esgotat
Kripta Singular Magnum
49,15€
-
-
-
-
L’Origan Aire Rosat
15,95€
-
L’Origan L’O Brut Nature
24,55€
-
L’Origan L’O Rosat
29,49€
-
Lacrima Baccus Brut Nature Reserva
6,20€
-
Esgotat
Lacrima Baccus Summum Brut Nature Reserva
10,50€
-
Lacrima Baccus Summum Brut Reserva
10,50€
-
Esgotat
Lacrima Baccus Summum Brut Rose
10,65€
-
LC-13 Lot Corpinnat i Xocolata
35,50€
-
-
Marta Passió Brut Reserva
10,41€
-
Marta Reserva Brut Nature
10,20€
Comprar Cava
A la nostra botiga online de caves trobaràs caves de les marques més conegudes. Els caves es poden classificar per diferents criteris: en funció del tipus de raïm utilitzat, el temps de durada de la criança i el contingut de sucre que porta. Pel contingut de sucre podem distingir al nostre celler: caves brut, caves brut nature i caves gran reserva a més de caves rosats i semisecs.
Gaudeix dels millors caves i aprofita’t dels seus increïbles avantatges en productes de reconegudes marques al millor preu. No ho dubtis i acompanya les reunions d’amics i familiars amb fantàstics caves de qualitat.
Quants tipus de Cava hi ha?
Els tipus de Cava es diferencien per la quantitat de sucre que s’hi afegeix per al moment de la segona fermentació. De la mateixa manera, es té en compte el tipus de vi que s’hi afegeix, que pot ser de bóta, per exemple.
També es considera el temps de criança, de la segona fermentació i, per descomptat, el tipus de raïm utilitzat per a la preparació del vi. Segons la normativa vigent, a partir del 2021 trobarem aleshores que els Cava es classifiquen de la manera següent:
-
Segons el contingut de sucre: Cava Brut Nature, Extra Brut, Cava Brut, Extrasec, Sec, Semi sec i dolç.
-
Segons el temps de criança: Cava Jove, Cava Reserva i Cava Gran Reserva.
-
Segons la ubicació de la vinya: Per zones i subzones.
Procés d’elaboració del Cava
El procés d’elaboració del cava segueix el mètode tradicional de Champagne, que es basa en una segona fermentació a la mateixa ampolla amb un vi base amb sucre i llevat afegits.
La temperatura a la qual es produeix la segona fermentació regularà la mida i la separació de les bombolles.
El llevat escollit serà la clau per donar a cada cava el seu caràcter i no negociable. Tot el procés d’elaboració del cava ha de ser mínim de 9 mesos i sempre a la mateixa ampolla al lloc de la segona fermentació.
L’aroma i el caràcter del cava es desenvoluparan amb el procés de criança realitzat al cava subterrani a la temperatura i humitat adequades.
El cava Jove: té una criança mínima de 9 mesos. És un cava amb un pronunciat toc afruitat i acidesa. A causa de l’evolució del temps a l’ampolla, el color és daurat pàl·lid, les bombolles són poc harmonioses, grans, irregulars i molt actives.
El cava Reserva: té una antiguitat mínima de 15 mesos. El seu color daurat i aroma de fruita madura el fan inconfunible. Conté bombolles de mida més petita amb un despreniment regular.
El cava Gran Reserva: té una antiguitat mínima de 30 mesos. Aquest cava de color groc palla ens mostra la seva llarga criança i aromes amb matisos torrats. Les bombolles estan molt ben fusionades, el volum és petit i la separació és molt suau i ordenada.
Què és una ampolla de Cava?
Una ampolla de Cava es refereix específicament al vi espanyol escumant, la segona fermentació del qual s’ha realitzat al seu mateix contenidor per obtenir aquest elixir efervescent, delicat i exquisit. És allà on aquesta beguda arriba a les teves mans, directe des dels cellers on reposa.
S’anomena Cava aquest tipus de beguda, fent referència a la forma tradicional de fermentació i evidentment, al lloc on han passat el temps de criança, és a dir, una cava.
Si desitges comprar cava online no dubtis en navegar per aquesta pàgina. Investiga i troba el teu cava ideal de qualitat.