Mostra 169–192 de 916 resultats
-
Carmelo Rodero Criança Magnum
55,90€
-
Casa Castillo Monastrell
9,58€
-
Casa de la Ermita Roble
7,18€
-
Casa Gran del Siurana Cruor
23,95€
-
Casa Gran del Siurana GR-174
12,90€
-
Casa Gran del Siurana Gran Cruor Caranyena
53,51€
-
Casa Gran del Siurana Gran Cruor Syrah
52,01€
-
Casa Gran del Siurana La Fredat
25,91€
-
Esgotat
Casa Silva Doña Dominga Carmenere
8,52€
-
Sale
Casa Silva Doña Dominga Reserva
25,00€ 23,75€
-
Sale
Casa Silva Los Lingues Carmenere
17,50€ 16,62€
-
Casa Vella d’Espiells
13,59€
-
Sale
Casal de Armán
12,90€ 12,26€
-
Esgotat
Casar de Burbia Hombros
18,36€
-
Casar de Burbia Mencía
13,00€
-
Sale
Casilla del Guapo
7,34€ 6,98€
-
Castell d’Encús Acusp
39,80€
-
Castell d’Encús Quest
46,50€
-
Castell d’Encús Thalarn
41,41€
-
Castell del Remei 1780
26,91€
-
Castell del Remei Gotim Bru
9,35€
-
Castell del Remei Gotim Bru Magnum
25,51€
-
Castell del Remei Oda Negre
14,93€
-
Castellroig SO Negre
11,56€
Comprar Vi Negre online
A la botiga de vins online Monlacata.es trobaràs la major selecció de vins negres. Troba els vins negres més venuts d’Espanya i de la D.O. Les més conegudes al millor preu: Rioja, Rivera del Duero o Priorat, entre d’altres. Aquells que prefereixin descobrir vins internacionals també trobaran aquí el que busquen: França, Itàlia, Xile o Austràlia, entre d’altres.
Els vins negres són una elecció perfecta amb carns com costelles, chuletons o steak tartar pel seu intens i concentrat sabor i longitud. Un altre porc també és una bona opció per acompanyar. Si ho prefereixes com a aperitiu, el vi negre va bé amb formatge i fruits secs. Sempre presta atenció a la combinació de la intensitat del vi i el tipus de carn o formatge que vulguis afegir, perquè un sabor no s’amagui darrere l’altre.
Estigues atents a les ofertes i promocions de vi negre! Estalvies sense sortir de casa. A la teva botiga online monlacata.es podràs gaudir de vins negres de primera qualitat al millor preu.
Saber més sobre el vi negre
El vi negre forma part de la nostra història, cultura i tradicions des de fa cent anys. A través d’una copa de vi negre podem fins i tot viatjar i explorar altres paisatges, conèixer altres hàbits i tradicions, relacionar-nos amb altres persones, compartir les nostres emocions, celebrar… El vi negre és potser l’expressió més famosa del producte de la fermentació de raïms. El món ens brinda constantment exemples excepcionals de vins negres que ens fan percebre tota una gamma de climes i terres que ens ofereixen un itinerari que ens permet visitar països a través de les seves elaboracions que ens condueixen a moments importants de la història i ens retenen. en nosaltres records de sensacions agradables i ocasions especials de la nostra vida. Et convidem a descobrir, gaudir i compartir la màgia del vi negre a través del nostre catàleg de viatges.
Com es classifiquen els vins negres?
La classificació dels vins negres és una mica confusa ja que els criteris no són exactament els mateixos segons la zona.
A Espanya podem classificar-los segons la seva criança en bóta i ampolla, distingint entre:
– Jove: sense criança en bóta.
– Roure: mínim 3 mesos en bóta i 6 mesos en ampolla.
– Criança: almenys 6 mesos en bóta i 18 mesos en ampolla.
-Reserva: mínim 12 mesos en bóta i 36 mesos en ampolla.
-Gran Reserva: mínim 24 mesos en bóta i 36 mesos en ampolla.
O per qualitat i regió d’origen:
– Vi de taula: És la titulació més fàcil d’obtenir, ja que no té tants requisits com els altres.
– Vi de la terra de… : El següent enllaç. Aquí ja heu de complir certs requisits, per exemple. B. Que el raïm provingui d’una regió determinada, que resulti de la vinificació de varietats autoritzades per a aquesta zona, que tinguin una graduació alcohòlica determinada i que tinguin unes característiques organolèptiques específiques.
– VCPRD o vi de qualitat duna regió concreta. Aquesta classificació respon a la necessitat de protegir la qualitat dels vins de determinades regions i preservar-ne la tipicitat.
– IGP o Vi amb Indicació Geogràfica Protegida. Quan el vi prové duna zona concreta.
– DO o denominació dorigen. És el nivell posterior a la IGP. La principal diferència és que per pertànyer a una DO tots els processos d’elaboració s’han de dur a terme a la regió en qüestió, com és el cas dels vins IGP. no cal. A Espanya n’hi ha 70, entre elles dues DOCa.
– Denominació d’Origen Qualificada DOCa: A Espanya només n’hi ha dos, Rioja i Priorat. Es diferencien de la DO perquè tots els vins que entren en aquesta qualificació han de vendre’s en ampolla.