Skip to content

Abadal, tradició i terroir del Bages en estat pur.
Abadal és potser el celler insignia de la DO Pla de Bages. Sempre buscant desde els seus inicis potenciar el terroir vinícola del Bages per així transmetren la seva ànima i essència.
Desde els seus origens desde fa més de 8 segles a la masia de Ramón Roqueta on tot va començar, han anat evolucionant i modernitzant-se passant de generacions en generacions fins a arribar a día d’avui en mans de la mateixa família, on això es pot dir que és primordial per poder seguir apostant per la tradició i l’autenticitat de les varietats de la zona com ara la Picapoll, però amb tècniques i coneixements dignes dels nostres temps i per tant oferint un producte excelent que a la vegada ens transporta en plè Bages a cada glop. Les seves característiques vinyes envoltades de bosc es manifesten en els seus vins aportant-nos aquests tocs herbàcis-boscosos que tant característics són de la zona. De fet si algun dia teniu la ocasió d’anar al celler, pareu atenció a les olors de la vegetació de la zona i quan tasteu els seus vins, si tanqueu els ulls, us transportareu directament a aquell paisatge, on es combina la fruita del raïm amb les herbes aromàtiques de la zona.
En definitiva, un celler que no pot passar desapercebut per a qualsevol amant del vi i la gastronomia.

S'estan mostrant 10 resultats

Abadal, tradició i terroir del Bages en estat pur.
Abadal és potser el celler insignia de la DO Pla de Bages. Sempre buscant desde els seus inicis potenciar el terroir vinícola del Bages per així transmetren la seva ànima i essència.
Desde els seus origens desde fa més de 8 segles a la masia de Ramón Roqueta on tot va començar, han anat evolucionant i modernitzant-se passant de generacions en generacions fins a arribar a día d’avui en mans de la mateixa família, on això es pot dir que és primordial per poder seguir apostant per la tradició i l’autenticitat de les varietats de la zona com ara la Picapoll, però amb tècniques i coneixements dignes dels nostres temps i per tant oferint un producte excelent que a la vegada ens transporta en plè Bages a cada glop. Les seves característiques vinyes envoltades de bosc es manifesten en els seus vins aportant-nos aquests tocs herbàcis-boscosos que tant característics són de la zona. De fet si algun dia teniu la ocasió d’anar al celler, pareu atenció a les olors de la vegetació de la zona i quan tasteu els seus vins, si tanqueu els ulls, us transportareu directament a aquell paisatge, on es combina la fruita del raïm amb les herbes aromàtiques de la zona.
En definitiva, un celler que no pot passar desapercebut per a qualsevol amant del vi i la gastronomia.

Back To Top
Cerca a Món La Cata...
×
Close mobile menu

CONTACTA AMB NOSALTRES