Skip to content

S'estan mostrant 6 resultats

Un petit celler a Capmany, a la regió de l’Empordà, s’ha establert amb la missió de produir vins excepcionals i sorprenents. Que afegeixin una nova dimensió a la rica tradició vinícola local. Amb 15 hectàrees de vinyes pròpies, Oliver Conti cultiva varietats tradicionals com macabeu i garnatxa negra. Juntament amb raïms internacionals com gewürztraminer, cabernet sauvignon i cabernet franc, aconseguint un gran èxit en les seves vinificacions.

L’elecció de l’Alt Empordà com a ubicació per a les vinyes es va basar en diverses raons, sent la principal el terrer: sòl granític amb poca matèria orgànica, clima mediterrani i protecció natural de les muntanyes de les Alberes.

Des dels seus inicis, quan la regió de l’Empordà i els vins no eren tan reconeguts com ho són avui. El celler es va convertir ràpidament en un referent local. Van adoptar pràctiques com emparrar les vinyes a una alçada d’1,80 metres per maximitzar l’exposició solar de les fulles, així com la poda guiot doble de vara curta. Van optar per no llaurar la terra, centrant els seus esforços a millorar la salut del sòl, en línia amb el seu compromís mediambiental. El seu enfocament en la qualitat del raïm es complementa amb la recerca de vins elegants que realcen els àpats i no només es gaudeixin en tasts. Avui dia, com a part del Grup Perelada-Chivite, Oliver Conti continua investigant per assolir els seus objectius.

Com capturar l’essència de l’Empordà a cada copa, fusionant les aromes, colors o sons. Textures i sabors de la regió en una col·lecció de vins que desperten tots els sentits.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Back To Top
Search
×