Skip to content

S'estan mostrant 9 resultats

Abadal, tradició i terrer del Bages en estat pur.

Cellers Abadal és potser el celler insígnia de la DO Pla de Bages. Sempre buscant des dels seus inicis potenciar el terrer vinícola del Bages per així transmetre la seva ànima i essència. Des dels seus orígens fa més de 8 segles a la masia de Ramón Roqueta on tot va començar. Han anat evolucionant i modernitzant-se passant de generacions en generacions fins a arribar avui en mans de la mateixa família. On això es pot dir que és primordial per poder seguir apostant per la tradició i l’autenticitat de les varietats de la zona com la Picapoll, però amb tècniques i coneixements dignes dels nostres temps i per tant oferint un producte excel·lent que alhora ens transporta a ple Bages a cada glop.

Les seves característiques vinyes embolicades de bosc es manifesten als seus vins aportant-nos aquests tocs herbacis-boscosos que tan característics són de la zona. De fet si algun dia teniu ocasió d’anar al celler, pareu atenció a les aromes de la vegetació de la zona i quan proveu els seus vins, si tanqueu els ulls, us transportareu directament a aquest paisatge, on es combina la fruita del raïm amb les herbes aromàtiques de la zona. En definitiva, Cellers Abadal, un celler que no pot passar desapercebut per a qualsevol amant del vi i la gastronomia.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Back To Top
Search
×