Peralada Brut Rosé Festival
7,49€
IVA inclòs
El Peralada Brut Rosé Festival és un cava excepcional elaborat pel prestigiós Celler Perelada . Aquest cava rosat es produeix sota la Denominació d’Origen Cava , que garanteix la qualitat i l’autenticitat de la seva procedència.
Per a la seva elaboració , s’utilitzen els millors raïms de les varietats Trepat , Garnatxa i Pinot Noir , seleccionades acuradament en el moment òptim de maduració. El procés comença amb una premsada suau del raïm, seguit d’una fermentació a baixa temperatura per preservar les aromes i la frescor de la fruita. Posteriorment, es duu a terme la segona fermentació en ampolla mitjançant el mètode tradicional, també conegut com a mètode champenoise . Aquest procés, que dura almenys nou mesos , és crucial per desenvolupar les fines i persistents bombolles característiques del cava.
El Peralada Brut Rosé Festival destaca pel seu color rosat brillant i la seva bombolla fina . Al nas, presenta una aroma intensa a fruites vermelles com maduixes i gerds, amb subtils notes de florals. A la boca, és fresc, afruitat i equilibrat, amb una acidesa ben integrada que li confereix una agradable vivacitat i un final llarg i elegant.
Pel que fa al maridatge , aquest cava rosat és versàtil i s’adapta a diverses ocasions gastronòmiques. És perfecte com a aperitiu , acompanyant tapes lleugeres, canapès i marisc. També harmonitza de meravella amb plats de peixos , amanides i arrossos , i resulta una elecció excel·lent per a postres a base de fruites vermelles o pastissos lleugers. El seu caràcter refrescant i afruitat el converteix en una opció ideal per a celebracions i esdeveniments, proporcionant una experiència sensorial única.
El Peralada Brut Rosé Festival és una mostra més del compromís de Celler Perelada amb la qualitat i la innovació , reflectint la tradició i excel·lència que caracteritzen aquest històric celler català.
En estoc
Detalls tècnics del producte
Informació addicional
Pes | 1 kg |
---|---|
Celler | |
D.O. | |
Format en ml | |
Graduació | |
Varietats | |
Quantitat de sucre | |
Tipus de vi | |
País | |
Regió | |
Poble/Ciutat |
Celler
Denominació d’origen
ELABORACIÓ I CLASSIFICACIÓ
El cava s'ha elaborat tradicionalment a partir de tres varietats de raïm clàssic, que són la Macabeu, la Xarel·lo i la Parellada. Encara que avui dia també s'elaboren caves introduint noves varietats com la Chardonnay i la Malvasia, a més d'altres tintes. El mètode tradicional requereix una segona fermentació en botella i una criança mínima en botella de 9 mesos. Al reserva se li exigeix una criança mínima de 15 mesos, al gran reserva de 30 mesos, i al de paratge qualificat de 36 mesos. Encara que hi pot haver caves de llarguíssima criança (15 anys o més). Pel seu contingut en sucres es denominen, de més sec a més dolç: brut nature, extra brut, brut, extra sec, sec, semi-sec i dolç. Hi ha blanc de blancs, blanc de noirs i rosats.També us recomanem…
-
Marta Passió Brut Reserva
10,41€ -
Perelada Stars Touch of Rose
9,90€ -
Carles Andreu Rosat Brut
9,98€ -
Parxet Brut Rose
12,98€
Veure més categories
Subscriu-te a la nostra Newsletter
Regístrate y obtén 10€ de regalo en tu primera compra*
*Compres superiors a 99€