Skip to content

S'estan mostrant 23 resultats

  • Negre Floral

    Alta Alella Dolç de Mataro

    19,29
  • Blanc Gastronòmic

    Alta Alella Dolç de Neu

    18,00
  • Esgotat
    Negre Fresc

    Alta Alella Garnatxa Negra

    9,35
  • Blanc Fresc

    Alta Alella Pansa Blanca

    9,35
  • Blanc Gastronòmic

    Alta Alella Parvus Chardonnay

    10,65
  • Negre Gastronòmic

    Alta Alella Parvus Syrah

    15,68
  • Esgotat
    Blanc Fresc

    Alta Alella Tallarol

    13,15
  • Can Matons La Vinya del Music

    46,00
  • Can Matons Pansa Blanca

    14,94
  • Blanc Gastronòmic

    Can Matons Sant Fost de Campsentelles

    20,00
  • Blanc Gastronòmic

    Can Matons Sta Maria de Martorelles

    20,00
  • Blanc Fresc

    In Vita

    8,91
  • Marfil Blanc Clàssic

    12,50
  • Esgotat

    Oriol Artigas – El Rumbero

    17,00
  • Blanc Fresc

    Raventós d’Alella – Pansa Blanca

    9,99
  • Raventós d’Alella Pansa Blanca Tina 20

    11,98
  • Raventós d’Alella Sarriera

    13,29
  • Rial Negre

    12,50
  • Esgotat

    Roura Xarel.lo

    7,42
  • Sang de Sauló Feldspat

    10,89
  • Sang de Sauló Mica

    10,89
  • Sang de Sauló Quars

    10,89
  • Blanc Fresc

    Vora La Mar

    12,08

La Alella D.O. s’estén al nord-est de Barcelona i ocupa un territori situat a les dues vessants de la Serralada Litoral: la del Vallès, orientada cap al nord, i la del Maresme, orientada cap a la Mediterrània.
VITICULTURA I SÒL
El sòl és majoritàriament de granit, que en descompondre’s dóna el típic sauló (sorra de gra gruixut), que caracteritza els fèrtils sòls del Maresme, es tornen argilosos a les zones més planes i deprimides. El clima és mediterrani, més temperat i amb menys contrastos tèrmics a la zona litoral, on se situa la pròpia Alella, atenuats per les freqüents i refrescants brises marines. Resulta més plujós cap al nord ia les zones muntanyoses, que abunden al territori.
TIPUS DE VI
Predomina a Alella D.O. la producció de vins blancs. S’elaboren amb diverses varietats, destacant l’apreciada Pansa Blanca (o Xarel·lo). El vi més conegut és l’Alella clàssic, lleuger, aromàtic i fàcil de beure, lleugerament dolç. També s’elaboren vins secs, fins, aromàtics i molt saborosos a la boca. Amb aquesta varietat Pansa Blanca, a més, s’elaboren vins fermentats en bóta. També compten amb una interessant gamma de rosats i negres fets amb varietats foranes i locals, com el syrah, garnatxes, entre d’altres.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Back To Top
Cerca a Món La Cata...
×