Mostra 1–24 de 97 resultats
-
Aalborg Akvavit Jubilaeums
21,72€
-
Alentador Crema de Maduixa amb tequila
17,55€
-
-
-
Amaretto Villa Massa
15,65€
-
-
Aromes de Montserrat
13,89€
-
-
Baileys Chocolat Luxe
18,10€
-
Baileys Espresso Creme
19,89€
-
-
Baileys Original 1L
18,79€
-
Baileys Strawberry Cream
25,43€
-
Batuda de Coco Mangaroca
9,69€
-
Benedictine D.O.M.
25,25€
-
Bols Advocaat Original
11,71€
-
Bols Cherry Brandy
11,74€
-
-
Borghetti Liquore di vero caffè espresso
19,49€
-
-
-
-
Cherry Rocher Crème de Cassis L
10,10€
-
Comprar licors online
Els licors són aiguardents compostos que aporten sabor a granel a partir de substàncies que no produeixen alcohol, com herbes, llavors, fruites, xarops aromatitzats, i diferents processos que aporten sabor i característiques diferents respecte al destil·lat original.
Per tant, els licors són begudes alcohòliques amb propietats especials que les fan úniques, i és l’addició d’espècies el que fa licors de diversos tipus, colors i sabors.
Com us podeu imaginar, hi ha un món gairebé il·limitat de possibilitats, que donen com a resultat el divers panorama de licors que veiem a les botigues.
D’on prové el licor?
Originalment, els licors van ser creats per físics i alquimistes a l’Edat Mitjana i s’utilitzava com a medicina, pocions d’amor, afrodisíacs i molt més. En principi, s’atribueix valor medicinal a la destil·lació d’herbes i plantes, sobretot per les seves propietats com a cura o com a tònic.
Això és en part cert perquè avui la gent reconeix que la menta ajuda a la digestió. La producció de begudes alcohòliques es remunta a temps antics i generalment s’associa amb la medicina antiga. Al llarg dels segles, també s’han anomenat elixir, bàlsam i finalment licor.
Com es fa el licor?
Per a la preparació i producció d’alcohol, hi ha tres mètodes principals.
Destil·lació directa: Consisteix en fer un destil·lat dels ingredients per tal que posteriorment aquesta destil·lació sigui endolcida, de vegades utilitzant colorants i també més o menys diluït en aigua.
Immersió: aquesta preparació consisteix a deixar reposar les herbes, espècies o fruites a la destil·lació base durant diverses hores a temperatura ambient. El segon mètode conserva la brillantor, la frescor i l’aroma dels ingredients; s’aconsegueix utilitzant com a base el vodka, un dels destil·lats més utilitzats, però també s’utilitzen d’altres com el brandi o el cognac, per això és la millor opció per a elaborant licors d’alta qualitat.
Infusió: Aquesta preparació consisteix en afegir sucre a l’aigua, seguit d’una proporció major o menor d’alcohol, l’elaboració de determinades fustes, fruites o flors, preferentment amb bases que no hagin estat prèviament aromatitzades, han de ser el més neutres possibles. El vodka compleix aquestes propietats i s’acostuma a utilitzar amb més freqüència en begudes espirituoses infusionades, també cal recordar que els ingredients escollits han d’estar en harmonia amb les seves propietats per no danyar l’aroma infusa.
Tanmateix, una de les característiques més importants dels licors és la seva versatilitat, de manera que es poden fer amb un ingredient senzill, encara que després s’utilitzen altres substàncies en petites quantitats per millorar el sabor o potenciar l’aroma.
Avui dia es pot comprar licor online de manera molt fàcil, com per exemple desde la nostra botiga online. Pots veure des d’aquí tots els tipus de licors que tenim. Segur que en trobaràs un que et cridi més l’atenció per a beure en una ocasió especial.