Skip to content

País

Regió

Destilería



Filtrar por precio

S'estan mostrant 18 resultats

  • Grappa Alexander Bianca

    25,28
  • Grappa Alexander Moscato

    30,00
  • Grappa Alexander Prosecco

    33,26
  • Grappa Barbero La Bianca

    14,00
  • Esgotat

    Grappa Libarna

    20,95
  • Grappa Nardini

    28,96
  • Grappa Nonino Chardonnay in barriques

    45,82
  • Grappa Nonino di Moscato

    44,36
  • Grappa Nonino Friulana

    28,89
  • Grappa Nonino Ruta

    32,10
  • Grappa Nonino Tradizionale 1L

    36,00
  • Grappa Nonino Vusinar Reserva

    31,02
  • Grappa Piave Selezione Cuore

    19,32
  • Luxardo Grappa

    16,27
  • Nardini Ruta 350ml

    14,68
  • Poli Bassano 24 Carati Oro

    30,79
  • Poli Bassano Classica

    28,23
  • Esgotat

    Poli Sarpa Oro Barrique

    28,91

Comprar Grappa Online

 

Quin tipus de licor es la Grappa?

L’aiguardent d’orujo, conegut a Itàlia com a grappa, és un destil·lat obtingut de la destil·lació parcial dels sòlids de raïm rebutjats durant el procés de vinificació amb una graduació alcohòlica variable entre 38 i 60 graus. S’obté de la destil·lació de la tija del raïm, la part sòlida de la collita que no s’ha utilitzat en l’elaboració de vi anterior. Es consumeix a Itàlia, Suïssa italiana, Xile, Argentina, Bulgària, Uruguai i altres països.

El nom comú espanyol és aguardente d’orujo, i té un nom diferent a cada país en funció de la llengua i les tradicions locals: per tant, aguardente d’orujo és el mateix tipus de beguda que els orujos francesos, les grappes italianes o les bagaceiras eslovènes i portugueses. o tsipouros grecs.

 

A quina temperatura es serveix la grappa?

La grappa envellida s’ha de servir entre 18 i 20 °C, la grappa aromatitzada entre 14 i 15 °C i la grappa jove a uns 10 °C. Tot servit en copes holandeses de boca estreta en forma de tulipa fetes de vidre llis i prim. Les porcions no han d’excedir el nombre de porcions per copa i mai afegir gel.

 

 

Com beure la Grappa?

A l’hora de tastar la grappa, no és correcte “empassar-la” d’una en una, sinó continuar com un bon vi.

El got és l’element bàsic per servir-lo correctament, per notar un perfum més o menys aromàtic. Aleshores, la vista, l’olfacte i el gust complementen la nostra experiència.

La grappa se sol servir freda i rarament barrejada. De vegades s’afegeix al cafè exprés, i la barreja s’anomena caffè corretto a Itàlia i carajillo a Espanya.

 

Característiques de la Grappa

La neteja i la puresa indiquen si la grappa ha estat envellida o ha afegit substàncies aromatitzants.

Els excel·lents productors fan tot el possible per distribuir una grappa que tingui el to exacte requerit per a cada categoria.

L’avaluació visual permet detectar possibles impureses en el destil·lat; si no, la seva brillantor s’ha de veure a través del vidre.

L’etapa olfactiva és més important. Qualsevol que no fa olor de grappa abans de beure-la no es pot definir com un coneixedor. Ja sigui a casa o en un restaurant, degustar mims requereix un olor de grappa abans de beure.

Un gourmet va identificar un perfum derivat de les substàncies volàtils de la grappa, que constitueixen un dels principals factors per avaluar-ne la qualitat.

Les aromes afruitats del país, de vegades exòtiques, de gerds, vainilla i raïm es mantenen intactes, fet que indica que aquest producte té una marcada personalitat; testimoni de l’excel·lent qualitat de la pinyolada i la cura minuciosa durant el procés de destil·lació i criança. L’aspecte olfactiu representa el 30% de la puntuació final. El gust ha d’aconseguir una puntuació del 40%. La primera impressió en les papil·les gustatives es deu a la càrrega d’alcohol: sol ser un tipus agressiu i gairebé sempre és rica en calories. Hi ha altres sensacions durant la fase de deglució, algunes encara de caràcter olfactiu.

Mai havia estat tan fàcil comprar grappa online. Descobreix tots els nostres licors i destil·lats al millor preu. Qualsevol dubte que tinguis pots posar-te en contacte amb nosaltres.

 

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Back To Top
Cerca a Món La Cata...
×