Skip to content

País

D.O.

Destilería



Filtrar por precio

S'estan mostrant 9 resultats

Comprar Armanyac online

Què és l’Armanyac?

L’Armanyac va ser el primer brandy de França. Curiosament, prové d’una regió de França coneguda com Armanyac. Aquesta regió es troba a unes 112 km al sud-est de Bordeus, a 160 km a l’est de l’oceà Atlàntic i a unes 240 km al sud de Conyac. Es troba al centre de Gascunya i té unes 15.000 hectàrees. Així doncs, estem parlant d’una beguda que prové del cor del sud-oest de França.

Quines son les característiques de Armanyac?

L’armanyac té una aroma molt concentrada i complexa. És el resultat de la destil·lació de vi blanc sec obtingut a partir de quatre ceps diferents. Normalment, obté una taxa d’alcohol igual o superior a 40%.

L’armanyac no s’ha de jutjar només pel seu cos. El més important és l’equilibri o relació entre la fruita, l’alcohol i el taní de l’alcohol. Sempre s’haurien de considerar que aquestes tres parts comprenen el conjunt del sabor y la textura de l’Armanyac.

El sabor de l’Armanyac

En realitat, els francesos no tenen una paraula separada per als sabors que olors i els gustos. De fet utilitzen la paraula aroma. Les tres aromes que formen el sabor de l’Armanyac són l’aroma principal de fruita i roure jove, després l’aroma secundària relacionada amb la fruita madura i la tercera aroma que prové de la lenta oxidació.

Aroma primaria

Aquesta aroma que notareu al nas pot ser encara més intensa al paladar. Quan es combina amb secrecions de fusta com la vainilla, pot donar a l’armanyac la seva dolçor natural, que és fantàstica.

Aroma secundaria

Això passa al voltant del 10è aniversari. Les aromes es tornen a fruits secs començant per l’ametlla i passant per la nou i l’avellana.

Aroma terciaria

Aquest és el moment en què els esters dels àcids grassos s’oxiden lentament mentre respiren gradualment pel barril.

Llargada

Tot i que el nas i la boca són importants, en realitat és la longitud amb què es valora un gran Armanyac. El final sovint dóna la impressió que l’Armanyac encara està al paladar. Aquest llarg esvaïment és la impressió definitiva d’un Armanyac que és fantàstic.

Quina diferència hi ha entre el Conyac i Armanyac?

Potser el conyac és una beguda força ben coneguda. No obstant això,l’Armanyac, considerat com el seu cosí germà, no ho és tant. En aquest cas, volem que comprenguis la diferència entre tots dos.

Hi ha moltes diferències entre el conyac i l’Armanyac. Per exemple, un segon raïm pot contenir fins a quatre raïms en comparació amb una sola varietat de conyac. L’Armanyac es cultiva en sòl sorrenc, s’elabora a baixa pressió i es destil·la una sola vegada. El conyac es produeix en sòls humits, es treballa a més pressió i es destil·la dues vegades. Com podeu veure, totes aquestes diferències entre Armanyac i Conyac fan que aquestes dues begudes siguin diferents, i ara que les coneixes, pots gaudir-les igual. Si t’agrada viatjar, si vas a França, és probable que trobis aquest alcohol, que en realitat és considerat pels vilatans com molt millor que el conyac en si.

No obstant, ara pots comprar Armanyac online de manera molt fàcil gràcies a la nostra botiga online. Tria la marca que més t’agradi i explica’ns la teva experiència.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Back To Top
Search
×