Mostra 49–72 de 93 resultats
-
Gulden Draak Classic 33cl
2,60€
-
Gulden Draak Classic 75cl
9,15€
-
Gulden Draak Smoked
3,15€
-
-
-
Krombacher 0’0 sense alcohol 33cl
1,29€
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Monastère Abbey Double 50cl
2,32€
-
-
-
Moritz 0’0 sense alcohol 33cl
23,76€
-
Moritz 0’0 sense alcohol 33cl llauna
26,16€
-
-
-
Moritz 33cl llauna
19,68€
-
-
Comprar cervesa online
Comprar cervesa en línia al millor preu mai ha estat tan fàcil i ja no cal viatjar a Alemanya, Bèlgica, els Països Baixos o cap altra ciutat per tastar una cervesa artesana icònica. Doncs a Món la Cata trobaràs el catàleg de begudes més complet segons la teva preferència per estil, procedència, ingredients, grau alcohòlic o tipus de fermentació.
Fins fa poc, comprar cervesa i altres begudes alcohòliques en línia era poc freqüent. Les poques empreses online que ofereixen aquestes begudes ofereixen catàlegs nacionals bàsics.
No obstant això, ara mateix són una prioritat i tenen una impressionant mostra d’opcions per aconseguir begudes d’arreu del món i per a tots els gustos sense sortir de casa.
A Món la Cata trobaràs una gran varietat de cerveses per a que triïs la que més t’agradi.
Quin és l’origen de la cervesa?
La cervesa és una de les begudes fermentades més antigues de la humanitat. Els ingredients bàsics que s’utilitzen per fer la cervesa són l’aigua, el gra (generalment malta d’ordi o blat, però també sègol, civada, espelta, mill o cargols), llevat i (més recentment) llúpol.
Encara que hi ha proves històriques que la invenció de la cervesa es pot atribuir als sumeris a Mesopotàmia, el cert és que parlar dels seus orígens és com preguntar-se qui va inventar el foc perquè probablement va passar de manera contemporània a diverses parts del món, i en de diferents maneres, hi ha alguns aspectes comuns de la fermentació del gra. En transaccions comercials sumeries – 4000 a. C.—, apareixia sovint un tipus de beguda que s’obtenia a partir de la fermentació de grans de cereal. En diuen siraku, i és popular a tot el Mediterrani oriental. Però a Egipte trobem els primers vestigis de la cervesa de malta.
Com es beu la cervesa?
Cervesa, freda o molt freda?
Tendim a pensar que com més freda millor, però aquest és un dels errors més habituals que cometem quan prenem cervesa.
Per poder percebre els diferents matisos de sabor i aroma, la cervesa es gaudeix millor entre 4 i 13ºC, segons el tipus. Les temperatures més fredes reduiran aquestes sensacions.
De l’ampolla o en got?
Tot i que sovint és convenient beure directament de l’ampolla o de la llauna, hi ha dos motius pels quals sempre hauriem de beure cervesa al got.
Quan s’aboca al got, la cervesa allibera gas (diòxid de carboni), que fa que la seva aroma s’evapori dins del recipient i sigui apreciada per més sentits. Això no és possible a través del broquet d’una ampolla o la boca d’una llauna.
Com servir una cervesa?
Inclineu el got en un angle de 45 ° i comenceu a abocar-lo amb un flux lent i constant perquè la cervesa llisqui per la paret sense esquitxades.
Estireu la tassa uns centímetres abans d’arribar a la vora, permetent es formi l’escuma de la cervesa
Si teniu qualsevol dubte no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Us atendrem encantats.