Skip to content

Fundada l’any 1888 al costat d’Eigashima, a la ciutat d’Akashi, la destil·leria White Oak va ser, segons registres tradicionals la primera a obtenir la llicència per a fer esperits al Japó l’any 1919. Va començar a fer el destil·lat més famós del Japó, el sake, però també es va començar a interessar pel whisky, tot i que amb menor mesura fins a l’any 1984, l’any que va obrir una nova destil·leria per ocupar-se d’aquest últim destil·lat. Actualment, tenen dues branques de producció molt diferenciades: la de sake, on són un referent en el mercat nacional i internacional, amb tota classe de sakes d’una gran qualitat, i la destil·leria que produeix whisky, situada al costat del mar, a la ciutat de Kobe. Gaudeixen d’un clima temperat pel mar, més estable que a l’interior. El seu objectiu és produir un whisky single malt en petites quantitats, però que la qualitat estigui a l’altura de les millors destil·leries del món.

Mostrant l'únic resultat

Fundada l’any 1888 al costat d’Eigashima, a la ciutat d’Akashi, la destil·leria White Oak va ser, segons registres tradicionals la primera a obtenir la llicència per a fer esperits al Japó l’any 1919. Va començar a fer el destil·lat més famós del Japó, el sake, però també es va començar a interessar pel whisky, tot i que amb menor mesura fins a l’any 1984, l’any que va obrir una nova destil·leria per ocupar-se d’aquest últim destil·lat. Actualment, tenen dues branques de producció molt diferenciades: la de sake, on són un referent en el mercat nacional i internacional, amb tota classe de sakes d’una gran qualitat, i la destil·leria que produeix whisky, situada al costat del mar, a la ciutat de Kobe. Gaudeixen d’un clima temperat pel mar, més estable que a l’interior. El seu objectiu és produir un whisky single malt en petites quantitats, però que la qualitat estigui a l’altura de les millors destil·leries del món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Back To Top
Search
×