Skip to content

Des que al 1923 Miquel Mateu va adquirir el Castell de Peralada, tres generacions de la família Suqué Mateu ha treballat per demostrar que les privilegiades condicions geoclimàtiques de l’Empordà, gràcies a la seva proximitat a la Mediterrània i a l’extraordinària heterogeneïtat de les seves terres terres, eren adequades per obtenir vins elegants, amb estructura i de marcada personalitat. Una tradició que té els seus orígens al segle XIV, quan els monjos carmelites que vivien al monestir annex al castell, ja produïen un excel·lent vi amb el que proveïen a tota la regió. Així és com van néixer les caves de Castell de Peralada i com des de fa tres generacions es manté la il·lusió per mostrar la tradició vitivinícola de l’Empordà.
Actualment Javier Suqué Mateu, nét del fundador, és l’encarregat de mantenir viu aquest esperit.

Mostrant l'únic resultat

Des que al 1923 Miquel Mateu va adquirir el Castell de Peralada, tres generacions de la família Suqué Mateu ha treballat per demostrar que les privilegiades condicions geoclimàtiques de l’Empordà, gràcies a la seva proximitat a la Mediterrània i a l’extraordinària heterogeneïtat de les seves terres terres, eren adequades per obtenir vins elegants, amb estructura i de marcada personalitat. Una tradició que té els seus orígens al segle XIV, quan els monjos carmelites que vivien al monestir annex al castell, ja produïen un excel·lent vi amb el que proveïen a tota la regió. Així és com van néixer les caves de Castell de Peralada i com des de fa tres generacions es manté la il·lusió per mostrar la tradició vitivinícola de l’Empordà.
Actualment Javier Suqué Mateu, nét del fundador, és l’encarregat de mantenir viu aquest esperit.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Back To Top
Search
×