A Navarra, la seva horta és un dels tresors amagats per moltes persones. Una de les terres més fèrtils per a la producció de verdures, rica gràcies a les severes temperatures i a l’abundància d’aigua que caracteritzen la vall navarresa de l’Ebre. Va ser durant la Guerra Civil que, amb l’aparició recent de les llaunes com a mètode de conservació, les verdures van ser un aliment nutritiu, d’una llarga vida en conserva i sobretot, barat. Després de la guerra, Petra López va continuar amb la idea de guardar aquests productes per poder-los gaudir sense que es facin malbé, i a part conservar-los per quan no fos temporada d’aquella verdura i poder-la gaudir tot l’any. A partir dels anys 40, la família va començar a comercialitzar carxofes, tomàquets, pebrots i un dels seus productes estrelles que els han fet destacar en l’actualitat, els espàrrecs blancs navarresos. Avui en dia, les seves conserves vegetals porten el segell de la terra de Navarra amb orgull, on la seva horta és sinònim de qualitat i d’una matèria primera excel·lent, perfecte per a qualsevol taula que es busqui la qualitat per sobre de tot.
Mostrant l'únic resultat
-
La Catedral Mermelada Espárrago Blanco
3,97€