Skip to content

La casa Espinaler neix l’any 1896 a Vilassar de Mar (Maresme), quan Miquel Riera i Prat, procedent del pont de l’Espinal d’Argentona inaugura la seva pròpia taverna típica mediterrània, familiar i acollidora. L’any 1952 va ser una gran fita per la casa Espinaler, quan van crear la seva celebra salsa Espinaler, internacionalment coneguda en l’actualitat i perfecte per combinar amb qualsevol vermut. No va ser fins als anys 70 que l’empresa va fer un canvi de rum marcat, i es va dedicar a la comercialització de conserves provinents de Galícia sota el seu nom. Actualment l’Espinaler ens ofereix tota mena de conserves, amb diferent tipus de gammes, productes com patates, olives, salses i vermuts, entre d’altres.

Mostrant l'únic resultat

La casa Espinaler neix l’any 1896 a Vilassar de Mar (Maresme), quan Miquel Riera i Prat, procedent del pont de l’Espinal d’Argentona inaugura la seva pròpia taverna típica mediterrània, familiar i acollidora. L’any 1952 va ser una gran fita per la casa Espinaler, quan van crear la seva celebra salsa Espinaler, internacionalment coneguda en l’actualitat i perfecte per combinar amb qualsevol vermut. No va ser fins als anys 70 que l’empresa va fer un canvi de rum marcat, i es va dedicar a la comercialització de conserves provinents de Galícia sota el seu nom. Actualment l’Espinaler ens ofereix tota mena de conserves, amb diferent tipus de gammes, productes com patates, olives, salses i vermuts, entre d’altres.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Back To Top
Search
×