Skip to content

L’any 1945 Josep Cudié comença a treballar com a oficial de pastisseria a una de les millors pastisseries de Catalunya, a Vilafranca del Penedès. En els següents anys van començar a fer una gamma de bombons inspirats en la tendència parisenca. Un d’ells era el conegut Cro-Crem, el qual va agradar tant que en les futures creacions de Josep Cudié sempre estava present. Deu anys després, Josep obra un petit obrador on només es dedicava a fer bombons i sobretot, a perfeccionar el Cro-Crem. Anys més tard, va decidir registrar la marca Cro-Crem i Catània. Des dels anys 60 fins a l’actualitat, la família Cudié ha anat perfeccionant els seus productes amb les millors matèries, amb la seva recepta secreta del praliné blanc amb les millors ametlles de marcona. Realitzen els seus productes més clàssics com els més innovadors seguint amb l’excel·lència que els caracteritza i qualitat fruit de la llarga tradició que els envolta.

S'estan mostrant 3 resultats

L’any 1945 Josep Cudié comença a treballar com a oficial de pastisseria a una de les millors pastisseries de Catalunya, a Vilafranca del Penedès. En els següents anys van començar a fer una gamma de bombons inspirats en la tendència parisenca. Un d’ells era el conegut Cro-Crem, el qual va agradar tant que en les futures creacions de Josep Cudié sempre estava present. Deu anys després, Josep obra un petit obrador on només es dedicava a fer bombons i sobretot, a perfeccionar el Cro-Crem. Anys més tard, va decidir registrar la marca Cro-Crem i Catània. Des dels anys 60 fins a l’actualitat, la família Cudié ha anat perfeccionant els seus productes amb les millors matèries, amb la seva recepta secreta del praliné blanc amb les millors ametlles de marcona. Realitzen els seus productes més clàssics com els més innovadors seguint amb l’excel·lència que els caracteritza i qualitat fruit de la llarga tradició que els envolta.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Back To Top
Search
×