Skip to content

La història del vodka Ciroc és bastant recent, ja que van començar a destil·lar l’any 2003. Tot i això, fan un producte ben atípic al que normalment tenim entès com a base dels vodkes. Jean-Sébastien Robicquet, fundador de Ciroc, va néixer en una família de productors de vi de la regió francesa de Borgonya. La seva família treballava en el sector del vi des del segle XVII, i ell es va especialitzar en destil·lats i estudiar a la universitat. Tot seguit va treballar amb la casa de conyacs Hennessy durant 10 anys, on va aprendre les bases dels destil·lats de vi i les seves virtuts. Just a l’entrada dels 2000, va idear un vodka on la base sigues de raïm de la zona de Guillac, on el Mauzac, ingredient principal del Ciroc, creix. Ciroc és una unió de cime, cim i roche, roca, fent al·lusió a les vinyes d’alçada on hi ha els ingredients per fer aquest vodka. Aquest origen vínic del vodka atorga un sabor afruitat, suau i molt delicat a un destil·lat d’alta graduació, molt disposat a deixar-se mesclar amb sabors com el préssec, meló, maduixa… entre d’altres. Això junt amb les cinc vegades que es destil·la, concedeixen a aquest vodka un sabor únic i molt especial.

S'estan mostrant 8 resultats

La història del vodka Ciroc és bastant recent, ja que van començar a destil·lar l’any 2003. Tot i això, fan un producte ben atípic al que normalment tenim entès com a base dels vodkes. Jean-Sébastien Robicquet, fundador de Ciroc, va néixer en una família de productors de vi de la regió francesa de Borgonya. La seva família treballava en el sector del vi des del segle XVII, i ell es va especialitzar en destil·lats i estudiar a la universitat. Tot seguit va treballar amb la casa de conyacs Hennessy durant 10 anys, on va aprendre les bases dels destil·lats de vi i les seves virtuts. Just a l’entrada dels 2000, va idear un vodka on la base sigues de raïm de la zona de Guillac, on el Mauzac, ingredient principal del Ciroc, creix. Ciroc és una unió de cime, cim i roche, roca, fent al·lusió a les vinyes d’alçada on hi ha els ingredients per fer aquest vodka. Aquest origen vínic del vodka atorga un sabor afruitat, suau i molt delicat a un destil·lat d’alta graduació, molt disposat a deixar-se mesclar amb sabors com el préssec, meló, maduixa… entre d’altres. Això junt amb les cinc vegades que es destil·la, concedeixen a aquest vodka un sabor únic i molt especial.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Back To Top
Search
×