S'estan mostrant 5 resultats
-
Carpier Aburi Toro de Salmó
11,15€ -
Carpier Bacallà al Pil-Pil
9,15€ -
Carpier Filet de Salmó al natural
9,50€ -
Carpier Llomo de Salmón al natural
9,30€ -
Carpier Ventresca de Salmó al natural
9,70€
Si pensem en algun producte de qualitat unit al fet que estiguin dotats d’un aroma fumat delicat, la marca de referència local és Carpier. Ja sigui per la seva gran gamma de peix fumat com ara salmó, bacallà o anguila, fins a ametlles, sal i oli també fumats, les seves receptes espectaculars fan que els seus productes siguin dels més especials en el mercat gourmet. La seva especialitat és el peix fumat, sobretot el salmó, una peça rigorosament seleccionada i cuidada fins a l’últim detall. El seu procés de fumat és molt especial, ja que es duu a terme en fred. Abans d’això, ha sigut caramel·litzat per adquirir la textura tan característica dels productes de Carlos Piernas. Un producte suaument fumat, però que no deixa de banda el característic sabor del peix i la textura tan especial, el qual és un imprescindible per la taula de qualsevol amant dels productes marins prèmium.
S'estan mostrant 5 resultats
Carpier Aburi Toro de Salmó
11,15€Carpier Bacallà al Pil-Pil
9,15€Carpier Filet de Salmó al natural
9,50€Carpier Llomo de Salmón al natural
9,30€Carpier Ventresca de Salmó al natural
9,70€Si pensem en algun producte de qualitat unit al fet que estiguin dotats d’un aroma fumat delicat, la marca de referència local és Carpier. Ja sigui per la seva gran gamma de peix fumat com ara salmó, bacallà o anguila, fins a ametlles, sal i oli també fumats, les seves receptes espectaculars fan que els seus productes siguin dels més especials en el mercat gourmet. La seva especialitat és el peix fumat, sobretot el salmó, una peça rigorosament seleccionada i cuidada fins a l’últim detall. El seu procés de fumat és molt especial, ja que es duu a terme en fred. Abans d’això, ha sigut caramel·litzat per adquirir la textura tan característica dels productes de Carlos Piernas. Un producte suaument fumat, però que no deixa de banda el característic sabor del peix i la textura tan especial, el qual és un imprescindible per la taula de qualsevol amant dels productes marins prèmium.