Skip to content

Eren pels anys 70 quan, a Arenys de Munt, de tant en tant, hi havia una demanda superior de la que s’esperava i la gent del poble es quedava sense pa. En aquell moment Jaume Puig, veí i ja veterà en el món de la producció de pa al Maresme, va decidir construir el seu propi obrador per produir pa a la manera tradicional: amb forn de pedra. No va ser fins al 79 que va poder obrir oficialment les portes de casa seva, amb gran part de la seva família treballant i ajudant. En l’actualitat, estan produint un dels pans més reconeixibles de la zona, al forn de pedra, on tots els seus productes tenen un gust inconfusible. Les seves torrades són el perfecte acompanyant per a qualsevol producte gourmet de nivell. Autèntic quilòmetre 0.

No s'ha trobat cap producte que coincideixi amb la selecció.

Eren pels anys 70 quan, a Arenys de Munt, de tant en tant, hi havia una demanda superior de la que s’esperava i la gent del poble es quedava sense pa. En aquell moment Jaume Puig, veí i ja veterà en el món de la producció de pa al Maresme, va decidir construir el seu propi obrador per produir pa a la manera tradicional: amb forn de pedra. No va ser fins al 79 que va poder obrir oficialment les portes de casa seva, amb gran part de la seva família treballant i ajudant. En l’actualitat, estan produint un dels pans més reconeixibles de la zona, al forn de pedra, on tots els seus productes tenen un gust inconfusible. Les seves torrades són el perfecte acompanyant per a qualsevol producte gourmet de nivell. Autèntic quilòmetre 0.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Back To Top
Cerca a Món La Cata...
×