Skip to content

Fundada en 1888 al costat de Eigashima, a la ciutat de Akashi, la destil·leria White Oak va ser, segons registres tradicionals, la primera a obtenir la llicència per a fer esperits al Japó en 1919. Va començar a fer el destil·lat més famós del Japó, el sake, però també es va començar a interessar pel whisky, a pesar que amb menor mesura fins a l’any 1984, l’any que va obrir una nova destil·leria per a ocupar-se d’aquest últim destil·lat. Actualment, tenen dues branques de producció molt diferenciades: la de sake, on són un referent en el mercat nacional i internacional, amb tota classe de sakes d’una gran qualitat, i la destil·leria que produeix whisky, situada al costat de la mar, a la ciutat de Kobe. Al costat de la seva germana productora de whisky, a Akashi produeixen un dels sakes més valorats i refinats del Japó, amb gran varietat en tipologies i en petites quantitats, perquè la qualitat estigui a l’altura de les millors destil·leries del món.

S'estan mostrant 2 resultats

Fundada en 1888 al costat de Eigashima, a la ciutat de Akashi, la destil·leria White Oak va ser, segons registres tradicionals, la primera a obtenir la llicència per a fer esperits al Japó en 1919. Va començar a fer el destil·lat més famós del Japó, el sake, però també es va començar a interessar pel whisky, a pesar que amb menor mesura fins a l’any 1984, l’any que va obrir una nova destil·leria per a ocupar-se d’aquest últim destil·lat. Actualment, tenen dues branques de producció molt diferenciades: la de sake, on són un referent en el mercat nacional i internacional, amb tota classe de sakes d’una gran qualitat, i la destil·leria que produeix whisky, situada al costat de la mar, a la ciutat de Kobe. Al costat de la seva germana productora de whisky, a Akashi produeixen un dels sakes més valorats i refinats del Japó, amb gran varietat en tipologies i en petites quantitats, perquè la qualitat estigui a l’altura de les millors destil·leries del món.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Back To Top
Search
×