S'estan mostrant 12 resultats
-
Abadia Retuerta Pago Garduña
104,25€ -
Abadia Retuerta Rivola
13,58€ -
Clos d’Agon Amic
15,49€ -
Espelt Lledoner Rosat
7,70€ -
Mas Llunes Emporion
18,50€ -
Mas Llunes Nivia
12,27€
El que avui dia són les instal·lacions d’un celler i hotel spa de 5 estrelles. És en realitat el monestir de Santa Maria Retuerta. Inaugurat a finals del segle XII pel predecessor i familiar de Pedro Ansurez fundador de Valladolid. D’estil tardoromànic i gòtic amb elements dels segles XVI, XVII i XVII s’aixeca imponent, vacil·lant al sol, com l’obra de més rellevància de la regió.
Després que la desamortització de Mendizábal 1835 fes fora als monjos, va passar a mans de l’estat que ho va gestionar cedint l’explotació a diferents empreses i grups empresarials. Fins que el 1988 la finca va passar a ser propietat del grup Novartis, qui s’ha esforçat molt per mantenir i fer créixer el patrimoni vitivinícola que ja els monjos tenien des de l’inici. És un perfecte exercici de combinar tradició, art i ofici amb ciència, tecnologia i desenvolupament. El resultat és un celler que fa vins de màxima expressió del territori amb el màxim respecte per la terra i la seva història.
S'estan mostrant 12 resultats
Abadia Retuerta Pago Garduña
104,25€Abadia Retuerta Rivola
13,58€Clos d’Agon Amic
15,49€Espelt Lledoner Rosat
7,70€Mas Llunes Emporion
18,50€Mas Llunes Nivia
12,27€El que avui dia són les instal·lacions d’un celler i hotel spa de 5 estrelles. És en realitat el monestir de Santa Maria Retuerta. Inaugurat a finals del segle XII pel predecessor i familiar de Pedro Ansurez fundador de Valladolid. D’estil tardoromànic i gòtic amb elements dels segles XVI, XVII i XVII s’aixeca imponent, vacil·lant al sol, com l’obra de més rellevància de la regió.
Després que la desamortització de Mendizábal 1835 fes fora als monjos, va passar a mans de l’estat que ho va gestionar cedint l’explotació a diferents empreses i grups empresarials. Fins que el 1988 la finca va passar a ser propietat del grup Novartis, qui s’ha esforçat molt per mantenir i fer créixer el patrimoni vitivinícola que ja els monjos tenien des de l’inici. És un perfecte exercici de combinar tradició, art i ofici amb ciència, tecnologia i desenvolupament. El resultat és un celler que fa vins de màxima expressió del territori amb el màxim respecte per la terra i la seva història.