El que avui dia són les instal·lacions d’un celler i hotel spa de 5 estrelles. És en realitat el monestir de Santa Maria Retuerta. Inaugurat a finals del segle XII pel predecessor i familiar de Pedro Ansurez fundador de Valladolid. D’estil tardoromànic i gòtic amb elements dels segles XVI, XVII i XVII s’aixeca imponent, vacil·lant al sol, com l’obra de més rellevància de la regió.
Després que la desamortització de Mendizábal 1835 fes fora als monjos, va passar a mans de l’estat que ho va gestionar cedint l’explotació a diferents empreses i grups empresarials. Fins que el 1988 la finca va passar a ser propietat del grup Novartis, qui s’ha esforçat molt per mantenir i fer créixer el patrimoni vitivinícola que ja els monjos tenien des de l’inici. És un perfecte exercici de combinar tradició, art i ofici amb ciència, tecnologia i desenvolupament. El resultat és un celler que fa vins de màxima expressió del territori amb el màxim respecte per la terra i la seva història.
S'estan mostrant 11 resultats
-
Esgotat
A Cau d’Orella Rosat
4,60€
-
Abadia Retuerta Pago Garduña
104,25€
-
Abadia Retuerta Rivola
13,58€
-
Abadia Retuerta Selección Especial
28,40€
-
-
Espelt Lledoner Rosat
7,70€
-
-
Mas Llunes Emporion
18,50€
-
Esgotat
Mas Llunes Esventat Negre
12,54€
-
-
El que avui dia són les instal·lacions d’un celler i hotel spa de 5 estrelles. És en realitat el monestir de Santa Maria Retuerta. Inaugurat a finals del segle XII pel predecessor i familiar de Pedro Ansurez fundador de Valladolid. D’estil tardoromànic i gòtic amb elements dels segles XVI, XVII i XVII s’aixeca imponent, vacil·lant al sol, com l’obra de més rellevància de la regió.
Després que la desamortització de Mendizábal 1835 fes fora als monjos, va passar a mans de l’estat que ho va gestionar cedint l’explotació a diferents empreses i grups empresarials. Fins que el 1988 la finca va passar a ser propietat del grup Novartis, qui s’ha esforçat molt per mantenir i fer créixer el patrimoni vitivinícola que ja els monjos tenien des de l’inici. És un perfecte exercici de combinar tradició, art i ofici amb ciència, tecnologia i desenvolupament. El resultat és un celler que fa vins de màxima expressió del territori amb el màxim respecte per la terra i la seva història.