Skip to content

S'estan mostrant 6 resultats

El celler de Champagne Ruinart és una de les més prestigioses i antigues cases de xampany a França. Aquí tens més informació sobre el celler i els seus xampanys:

Història i Ubicació:

La història del celler Ruinart es remunta a 1729, quan Nicolas Ruinart va fundar la casa a Reims, a la regió de Champagne, França. Ruinart és un dels cellers més antics dedicats exclusivament a la producció de xampany i és reconegut per la seva llarga tradició d’excel·lència en l’elaboració de vins escumosos.

Cellers Subterranis:

Una característica distintiva de Ruinart és la seva xarxa de cellers subterranis, excavats a les antigues pedreres de guix de la regió. Aquests cellers ofereixen condicions ideals per a l’envelliment del xampany, amb una temperatura fresca i constant i una humitat controlada. Els cellers subterranis de Ruinart són part del Patrimoni Mundial de la UNESCO i representen una part important de la història i el llegat del celler.

Procés d’elaboració:

Ruinart segueix la mètode tradicional champenoise en l’elaboració dels seus champagnes. Aquest procés implica una segona fermentació a l’ampolla, que és fonamental per a la creació de les bombolles naturals del xampany. Els raïms utilitzats són principalment Chardonnay i Pinot Noir, encara que Ruinart també pot utilitzar petites quantitats de Pinot Meunier en algunes de les seves barreges.

Reconeixements:

Els xampanys de Ruinart han estat àmpliament reconeguts per la seva qualitat i excel·lència, guanyant nombrosos premis i elogis de crítics i experts en vins de tot el món. La casa Ruinart continua sent una referència al món del xampany, mantenint el seu compromís amb la qualitat i la tradició mentre busca la innovació i l’excel·lència en l’elaboració dels seus vins escumosos.

Back To Top
Cerca a Món La Cata...
×
Close mobile menu

CONTACTA AMB NOSALTRES