Detalls tècnics del producte
Depaula
Vi negre únic, fermentat en fusta i envellit en bóta, de raïm Monastrell de vinyes altes.
Informació addicional
| Celler | |
|---|---|
| País | |
| Regió | |
| D.O. | |
| Format en ml | |
| Graduació | |
| Anyada | |
| Varietat Principal | |
| Floral | |
| Maridatge |
Celler
Va ser creada l'anyada 2005 amb el principal objectiu de viure dignament la família Ponce amb el treball de les vinyes heretades dels seus avis. Transformant el raïm en vi i donant valor a aquestes petites vinyes velles.
Durant tots aquests anys estem lluitant i treballant pel posicionament d'uns raïms molt poc coneguts i valorats com és la Bobal, Albilla, Moravia Agria i altres; i alhora donar valor a una petita regió com és la Manchuela
Al cor de la Manxuela Conquense
La nostra filosofia de treball des de l'inici del celler sempre va ser elaborar vins de la manera més respectuosa possible. Treballar les nostres vinyes familiars i altres velles parcel·les sempre en secà, amb la formació en got i amb una verema sempre manual.
Denominació d’origen
La comarca de la Manchuela es localitza en un altiplà situat entre 600 i 1100 metres d'altitud, entre les províncies de Conca (sud-est) i Albacete (nord-est). Ocupant l'ampli espai que separa els cursos dels rius Xúquer i Cabriel. El territori té un clima mediterrani continental. Hiverns freds, generalment llargs, i estius molt calorosos. La pluviositat de la zona és baixa (sobre els 400 mm anuals), però la proximitat a la Mediterrània i el règim de brises valencianes li aporten humitat ambiental a l'estiu. Sobretot durant el període de maduració del raïm. Donant lloc a unes temperatures gairebé perfectes per a l'elaboració de vins que puguin durar en el temps.
VITICULTURA I TERRES
La vinya es cultiva en un territori essencialment planer o lleugerament ondulat. Excepte a les zones altes, on hi ha vessants i desnivells que atorguen complexitat a algunes subzones. Les vinyes solen localitzar-se a altituds compreses entre els 600 i els 1.100 metres sobre el nivell del mar; els sòls són calcaris, en general, amb base d'argiles i graves.
TIPUS DE VINS
A la Manchuela s'elaboren excel·lents vins de molts tipus: cal parlar de fantàstics rosats, molt fàcils de beure, i de blancs i negres molt reconeguts internacionalment. Els vins produïts a partir de la varietat Ull de Llebre són molt semblants als manxecs típics. En canvi, els que estan elaborats amb la varietat Bobal, pròpia de la zona, són més frescos i afruitats, a més de molt ben definits. L'àmplia llista de raïms autoritzats dóna joc per elaborar una gamma molt variada de vins de qualitat.
També us recomanem…
-
Negre Fresc
Clos Lojen
7,83€
Veure més categories
Subscriu-te a la nostra Newsletter
Regístrate y obtén 10€ de regalo en tu primera compra*
*Compres superiors a 99€


