Detalls tècnics del producte
Informació addicional
Celler | |
---|---|
D.O. | |
Format en ml | |
Graduació | |
Varietat Principal | |
Ecològic, vegà, natural, ... | |
Maridatge | |
Floral | |
País | |
Regió | |
Poble/Ciutat | |
Anyada |
Celler
El Celler Carles Andreu s'erigeix com una joia vinícola a la distingida regió de la Conca de Barberà, Tarragona. Bodega de tradició familiar ha forjat la seva reputació a la passió per la viticultura i la creació de vins excepcionals.
Situada estratègicament en un entorn privilegiat. Les vinyes de la finca es beneficien de sòls calcaris i d'un clima mediterrani idoni per a les varietats autòctones com Trepat, Garnatxa i Macabeu. D'hi ha que aquestes condicions naturals proporcionin la primera matèria per a l'elaboració de vins de gran qualitat i caràcter.
L'oferta de Celler Carles Andreu inclou una àmplia selecció de productes que reflecteixen la diversitat i l'excel·lència de la regió. Des dels refinats negres, principalment elaborats amb la distingida Trepat, fins als frescos i vibrants blancs i els exquisits caves reconeguts a nivell internacional, cada ampolla és testimoni del compromís amb la qualitat i l'artesania.
Amb una història que es remunta a diverses generacions, fusiona la saviesa tradicional amb les tècniques modernes de vinificació. Des de la meticulosa selecció dels raïms fins al procés d'elaboració i criança al celler. Cada etapa es fa amb precisió i dedicació, preservant l'essència del terrer i destacant el caràcter de la regió.
En resum, Celler Carles Andreu és molt més que un celler; és un llegat d'excel·lència enològica. Cada ampolla és un testimoni del profund coneixement del territori i del compromís infrangible amb la qualitat. Així, doncs, ens ofereix una experiència sensorial que transcendeix els límits del temps i l'espai.
Denominació d’origen
Montsant D.O. acull 1.850 hectàrees de vinyes que es localitzen fonamentalment a la comarca administrativa del Priorat. A les vinyes velles predominen les varietats Garnatxa i Carinyena, totes dues plantades en got, ia les noves, gairebé sempre plantades en espatllera, es combinen les varietats locals amb les foranes introduïdes.
VITICULTURA I TERRES
Les vinyes de la DOP se situen entre els 200 i els 700 metres d'alçada. A Cornudella, al nord-est de la comarca, els sòls s'han format sobre les mateixes llicorelles (pissarres) que al territori de la DOP Priorat. Es tracta, en general, de sòls pobres formats sobre diversos materials (des de cants i còdols), i fins i tot sobre granit, com en una petita part del municipi de Falset, capital de la comarca.
TIPUS DE VINS
En els darrers anys, la denominació ha guanyat molt de prestigi per la qualitat dels seus vins i la seva manera de fer, convertint-se en puntera pel que fa a l'elaboració de vins d'alta qualitat, molt al gust dels nous consumidors. Els vins que elabora són predominantment negres, destacant els elaborats principalment mitjançant la combinació de Garnatxa i Carinyena. També es fan excel·lents vins de licor de diversos tipus.
També us recomanem…
-
Carles Andreu 12@ trepat
8,99€ -
Carles Andreu Rosat Brut
9,98€ -
Carles Andreu Trepat Negre
15,50€ -
Masroig Vi Novell
6,99€ -
Carles Andreu Reserva Brut Nature
9,50€
Veure més categories
Entrega Express
A la porta de casa.
Enviament gratuït compres superiors 120€
Península
Enviament gratuït compres superiors 199€
A Balears
Subscriu-te a la nostra Newsletter
Regístrate y obtén 10€ de regalo en tu primera compra*
*Compres superiors a 99€