Júlia Bernet Exsum Brut Nature
SKU:
CH6454
19,70€
IVA inclòs
Júlia Bernet Exsum Brut Nature
En estoc
Per compres superiors a 120€, enviament gratuït
Pagaments amb Visa i Mastercard
Detalls tècnics del producte
Informació addicional
Celler | |
---|---|
D.O. | |
Format en ml | |
Graduació | |
Anyada | |
Quantitat de sucre | |
Ecològic, vegà, natural, ... | |
Varietat Principal | |
País | |
Regió | |
Poble/Ciutat |
Celler
Júlia Bernet
Un gran pequeño “vigneron” en Subirats, una de las zonas más septemtrionales del Alt Penedès, en la Serra de l'Ordal.
El proyecto más pequeño de los Corpinnat, con tan solo 7,5 ha., dirigido por Xavi Bernet y su esposa Cristina, auténticos payeses que elaboran espumosos Brut Nature de producción limitada.
El lema de la bodega es “ vinos de montaña”, y es una verdad como un templo, pues no existen viñedos para la elaboración de espumosos, con más altitud (entre 300 y 400 metros) que los que tiene la familia Bernet en esta zona. En 2003 Xavier y Cristina decidieron vinificar sus uvas y dejar de venderlas a la cooperativa de Sant Sadurní d'Anioa, de la su abuelo fue uno de los socios fundadores, para dos años después, en 2005, lanzar al mercado las primerasbotellas de la bodega familiar, nombrándolos en honor a su hija mayor, Júlia.
Viñedos preciosos, repartidos entre bosques mediterráneos, que le imprimen al vino un carácter de terroir único debido al terreno agreste, calcáreo y equilibrado con marges de piedra seca.
Las vendimias son manuales y las levaduras utilizadas son autóctonas. Ademas, los dosajes se realizan con mosto de la propia uva, sin licor de expedición y con 25 mg. de sulfitos (vs 90 mg. permitidos en Corpinnat) y sin correcciones posteriores.
Denominació d’origen
Corpinnat
Corpinnat és una marca col·lectiva de la Unió Europea establerta per l'Associació de Viticultors i Elaboradors Corpinnat (AVEC) l'abril del 2018. Aquesta marca agrupa cellers que elaboren vins escumosos d'alta qualitat. Creada amb el propòsit de distingir els escumosos produïts mitjançant el mètode tradicional al cor del Penedès. Els fundadors de Corpinnat busquen diferenciar-se dels productes de producció en massa i fomentar la viticultura sostenible, tot prioritzant l'ús de varietats autòctones.
Als sis cellers fundadors es van sumar Mas Candí, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet i Can Descregut, i el gener del 2019 van prendre la decisió d'abandonar la denominació. Al seu lloc, col·laboren amb la D.O. Penedès, específicament des de la secció d'escumosos "Clásico Penedès", amb l'objectiu d'establir una nova denominació per als vins escumosos del Penedès. Aquesta decisió es va prendre com a resposta a la política de preus baixos implementada pels tres grans grups del cava industrial amenaça el futur de moltes famílies.
L'ús de la marca Corpinnat està reservat per a aquells cellers elaboradors de vi escumós que conreen vinyes dins de la delimitació territorial establerta per l'AVEC i que compleixen amb els compromisos socials especificats al reglament d'ús:
Reglament
-Realització de la collita de manera manual. -Adopció de pràctiques de viticultura ecològica certificada pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica. -Ocupació de varietats històriques pròpies de la regió vitivinícola del Penedès. -Realització de la vinificació de manera íntegra a la propietat del celler. -Criança en ampolla durant un període superior als 18 mesos. -Establiment de contractes de llarga durada i garantia d'un preu mínim per als viticultors que subministren raïm als cellers. El reglament d'ús de Corpinnat delimita la producció de vins escumosos a un territori que abasta una superfície de 997 km2 i inclou 46 municipis distribuïts a les comarques següents: Alt Panadès, Baix Penedès, Garraf, Alt Camp, Tarragonès, Baix Llobregat i Noya.Veure més categories
Entrega Express
A la porta de casa.
Enviament gratuït compres superiors 120€
Península
Enviament gratuït compres superiors 199€
A Balears
Subscriu-te a la nostra Newsletter
Regístrate y obtén 10€ de regalo en tu primera compra*
*Compres superiors a 99€