Detalls tècnics del producte
Informació addicional
Celler | |
---|---|
D.O. | |
Format en ml | |
Graduació | |
Anyada | |
Tipus de vi | |
País | |
Regió | |
Varietat Principal | |
Maridatge | |
Floral | |
Ecològic, vegà, natural, ... |
Celler
Celler Vidbertus, ubicat a l’Espluga de Francolí. Disposa d'un celler del 1890 i participa al projecte del Viver de Celleristes de la Conca de Barberà.
És un projecte familiar, compromès amb la DO Conca de Barberà i elaboració de vins d'autor i d'alta qualitat. A partir de les varietats autòctones, especialment amb la Trepat i també amb la Perallada i la Garrut (ancestre de la Monastrell).
Ells asseguren que el vi com les grans històries s'han de viure des de l'origen i el seu origen són les vinyes familiars, que el seu avi va haver de deixar de cultivar i que el pare i el fill han recuperat.
A la vinya, fan agricultura ecològica, mínimament invasiva i sense químics, buscant la màxima expressió i caràcter del raïm i de la terra.
La primera anyada va ser el 2009 i des de llavors no han parat de créixer.
Denominació d’origen
La Conca de Barberà D.O. integra unes 3.500 hectàrees de vinya (INCAVI, 2015), localitzades en aquesta comarca interior de la província de Tarragona. El clima és mediterrani de tendència continental, determinada per la situació interior i per l'efecte barrera de la Serralada Prelitoral Catalana (Serralada Prelitoral). Les muntanyes impressionants de Prades i la serra de Miramar, situades al sud de la comarca, l'aïllen de l'efecte suavitzador del mar.
VITICULTURA I TERRES
Els sòls són marró-calissos principalment, però també n'hi ha de fluvials amb còdols i de pissarra (licorella). Les vinyes es localitzen a una altitud compresa entre els 300 metres del fons de la Conca de Barberà i els 700 metres de les alçades circumdants (Rocafort de Queralt, per exemple), circumstància que atorga frescor i longevitat als vins.TIPUS DE VINS
Els blancs solen ser afruitats, lleugers i fàcils de beure i, de fet, alguns dels Chardonnay elaborats a la comarca fan referència als millors de la Península (el Milmanda de Torres és un clàssic molt cotitzat). Els negres hi ha dos estils: els joves, fragants i fàcils de beure. Els de barreja de diferents varietats, elaborats amb ambició, que evoquen el terrer i arriben a ser de nivell altíssim.També us recomanem…
-
Abadia de Poblet Negre
20,95€ -
Menut
13,00€ -
Carles Andreu Trepat Negre
15,50€ -
Abadia de Poblet Intramurs Tinto
7,99€
Veure més categories
Entrega Express
A la porta de casa.
Enviament gratuït compres superiors 120€
Península
Enviament gratuït compres superiors 199€
A Balears
Subscriu-te a la nostra Newsletter
Regístrate y obtén 10€ de regalo en tu primera compra*
*Compres superiors a 99€