Ànima del Priorat
17,90€
IVA inclòs
El “Anima del Priorat” és un vi negre amb (DOQ) Priorat que captura l’essència mateixa d’aquesta regió vinícola única i prestigiosa. El Priorat, situat a la regió de Catalunya, és conegut per produir alguns dels vins més distingits i potents del món, i “Anima del Priorat” no és cap excepció.
Aquest vi negre està elaborat amb una cuidada selecció de raïm de les varietats Garnatxa i Carinyena. Les quals són típiques del Priorat i reflecteixen el caràcter distintiu dels seus terrers. Les vinyes del Priorat, plantades en pendents escarpats i sòls pedregosos. Proporcionen un entorn únic que influeix en la qualitat i el caràcter del raïm.
El procés d’elaboració de “Anima del Priorat” és meticulós i tradicional. Seguint els principis de vinificació que han estat transmesos de generació en generació a la regió. Després de la verema manual i la selecció dels millors grans. El raïm és fermentat en dipòsits d’acer inoxidable amb un control precís de la temperatura per preservar els aromes i sabors.
El resultat és un vi negre intens i concentrat. Amb una profunda complexitat aromàtica que revela notes de fruites vermelles i negres, espècies, i tocs subtils de minerals. En boca, és ric i estructurat, amb tanins sedosos i una acidesa equilibrada que aporta frescor i vitalitat al vi. El final és llarg i persistent, deixant una empremta memorable al paladar.
“Anima del Priorat” és un vi que expressa amb excel·lència el caràcter únic del Priorat i és una excel·lent opció per als amants dels vins plens de profunditat i intensitat. Ja sigui degustat per si mateix o acompanyat d’una bona carn a la brasa o formatges curats, aquest vi captivarà els paladars més exigents i deixarà una experiència inoblidable.
En estoc
Detalls tècnics del producte
Informació addicional
Celler | |
---|---|
D.O. | |
Format en ml | |
Graduació | |
Anyada | |
Tipus de vi | |
País | |
Regió | |
Poble/Ciutat | |
Floral | |
Maridatge | |
Varietat Principal |
Denominació d’origen
VITICULTURA I TERRES
Un dels principals distintius del Priorat és el sòl, format majoritàriament sobre un substrat geològic de “llicorella” (també es fan altres classes de sòls), conformat per esquists i pissarres d'origen paleozoic. Són sòls pobres, però atorguen moltes propietats als vins. La vinya es cultiva en terrasses o costers, i es poden trobar ceps des dels 200 fins als 1.000 metres d'altitud, sovint plantades en bancals minúsculs. El rendiment dels ceps és molt baix (d'1 kg a 1,5 kg per cep). Això explica tant l?alt grau alcohòlic com l?extraordinària densitat de molts dels vins obtinguts. També és un argument de qualitat, actualment.TIPUS DE VINS
S'elaboren blancs i negres, però aquests darrers són els vins per excel·lència de la DOP. Els blancs es produeixen amb Garnatxa Blanca i Macabeu principalment; tenen caràcter mediterrani, són herbacis i silvestres; els més ambiciosos tenen bona capacitat d'envelliment. Els negres s'elaboren amb Garnatxa i Carinyena, amb addició d'altres varietats negres, generalment franceses. Són intensos de color, complexos aromàticament i marcats pel terrer, amb records minerals a pissarra. A la boca són carnosos, amb una excel·lent textura, càlids, llargs, amb bona acidesa, gran taní i caràcter mediterrani. També s'elaboren vins tradicionals de licor, com els rancis, els negres dolços, els de raïm sobremadurat o les misteles.També us recomanem…
-
Casa Gran del Siurana Cruor
23,95€ -
Vinyes de Poboleda
10,30€ -
Casa Gran del Siurana GR-174
12,90€ -
Scala Dei Prior
25,95€
Veure més categories
Subscriu-te a la nostra Newsletter
Regístrate y obtén 10€ de regalo en tu primera compra*
*Compres superiors a 99€