Skip to content

GR 65-5

SKU: VN0060

8,95

IVA inclòs

El GR 65-5 és un vi negre de la Denominació d’Origen Montsant, a Catalunya, Espanya. Elaborat per la bodega Casa Gran del Siurana, aquest vi ret homenatge al camí GR 65-5, una ruta històrica que connecta Tarragona amb Saragossa, passant pel Parc Natural de la Serra del Montsant.

Varietats de raïm:

  • Garnatxa Tinta (80%): Aporta aromes de fruites vermelles madures i notes especiades.
  • Samsó (Cariñena) (20%): Contribueix amb estructura i profunditat al vi.

Elaboració:

  • Verema: Selecció manual de raïms de vinyes velles cultivades de manera respectuosa amb el medi ambient.
  • Vinificació: Fermentació en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada de 24°C, amb maceració mitjana per extreure color i aromes.
  • Envelliment: 12 mesos en barriques de roure, cosa que aporta complexitat i suavitza els tanins.

Característiques organolèptiques:

  • Vista: Color vermell intens amb matisos violacis.
  • Nas: Aromes de fruites vermelles madures, regalèssia i subtils notes bàlsamiques.
  • Boca: Vi de cos mitjà, amb tanins suaus, acidesa equilibrada i un final llarg i persistent.

Maridatge: Ideal per acompanyar formatges curats, embotits, carns vermelles, plats d’arròs i llegums.

Temperatura de servei: Es recomana servir entre 14°C i 16°C per apreciar plenament les seves característiques.
Aquest vi reflecteix l’essència del paisatge i la tradició vinícola de la regió de Montsant, oferint una experiència sensorial que transporta al caminant a través dels camins històrics de Catalunya.

En estoc

8,95
1 - 5 unitats
8,51 (5% de descompte)
6+ unitats
x
Per compres superiors a 120€, enviament gratuït
Pagaments amb Visa i Mastercard

Detalls tècnics del producte

Informació addicional

Celler

D.O.

Format en ml

Graduació

Anyada

Tipus de vi

País

Poble/Ciutat

Varietat Principal

,

Maridatge

, , , ,

Floral

Celler

Perelada
El Celler Perelada se situa al cor de l'Empordà, una regió vinícola reconeguda de Catalunya, Espanya. Fundat el 1923 per Miguel Mateu, el celler s'ha establert com un referent en la producció de vins d'alta qualitat. Des dels seus inicis, Perelada ha combinat la tradició vitivinícola amb la innovació, creant vins que reflecteixen la riquesa del terrer empordanès. La història del celler s'entrellaça amb la del Castell de Peralada, una fortalesa medieval que data del segle XIV. Aquest castell, adquirit per Miguel Mateu el 1923, es va convertir en el centre neuràlgic del celler. Les vinyes de Perelada s'estenen per diverses finques a la regió, cadascuna amb característiques úniques que aporten diversitat i complexitat als vins. Entre les finques més destacades hi ha Garriga, Malaveïna i Espolla, cadascuna amb el seu propi microclima i tipus de sòl. El celler ha sabut adaptar-se als temps, incorporant-hi tècniques de viticultura sostenible i pràctiques d'enologia avançada. El seu compromís amb el medi ambient i la qualitat es reflecteix a cada ampolla, oferint una àmplia gamma de vins que van des dels frescos i lleugers fins als més complexos i estructurats. Perelada és especialment coneguda pels seus caves i vins negres, que han obtingut reconeixement tant a nivell nacional com internacional. Actualment, el Celler Perelada segueix sent una empresa familiar, ara gestionada per la tercera generació de la família Suqué Mateu. Aquesta continuïtat familiar assegura la preservació dels seus valors i tradicions, mentre continuen innovant i expandint-se al competitiu món del vi. Amb la combinació de patrimoni històric i excel·lència moderna, Perelada representa l'essència del vi català i la seva projecció global.

Denominació d’origen

Montsant D.O. acull 1.850 hectàrees de vinyes que es localitzen fonamentalment a la comarca administrativa del Priorat. A les vinyes velles predominen les varietats Garnatxa i Carinyena, totes dues plantades en got, ia les noves, gairebé sempre plantades en espatllera, es combinen les varietats locals amb les foranes introduïdes. VITICULTURA I TERRES Les vinyes de la DOP se situen entre els 200 i els 700 metres d'alçada. A Cornudella, al nord-est de la comarca, els sòls s'han format sobre les mateixes llicorelles (pissarres) que al territori de la DOP Priorat. Es tracta, en general, de sòls pobres formats sobre diversos materials (des de cants i còdols), i fins i tot sobre granit, com en una petita part del municipi de Falset, capital de la comarca. TIPUS DE VINS En els darrers anys, la denominació ha guanyat molt de prestigi per la qualitat dels seus vins i la seva manera de fer, convertint-se en puntera pel que fa a l'elaboració de vins d'alta qualitat, molt al gust dels nous consumidors. Els vins que elabora són predominantment negres, destacant els elaborats principalment mitjançant la combinació de Garnatxa i Carinyena. També es fan excel·lents vins de licor de diversos tipus.

També us recomanem…

Veure més categories

Vins

Ver todos

Espumosos

Ver todos

Destil·lats

Ver todos

Cerveza

Ver todos

Alimentació

Ver todos

Entrega Express

A la porta de casa.

Enviament gratuït compres superiors 120€

Península

Enviament gratuït compres superiors 199€

A Balears

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Regístrate y obtén 10€ de regalo en tu primera compra*

Seleccioneu l'opció d'idioma que preferiu

*Compres superiors a 99€

Back To Top
Cerca a Món La Cata...
×
Close mobile menu

CONTACTA AMB NOSALTRES