Abadia de Poblet Negre
SKU:
VN3257
20,95€
IVA inclòs
Amb el Trepat i el Garrut com a protagonistes i la garnatxa i l’ull de llebre com a teló de fons, aquest vi és una perfecta comunió entre tradició i modernitat. Vinyes velles de monestir acaronades per les mans d’autèntics científics del vi.
Un vi fresc, fruitós però sec i seriós. gastronòmic i versàtil.
En nas destaquen les aromes de fruita vermella amb un petit toc de pebre blanc típic del trepat.
En boca és fresc però sec lleuger i estructurat, llarg i persistent.
Un gran vi per qualsevol ocasió. :p
En estoc
Per compres superiors a 120€, enviament gratuït
Pagaments amb Visa i Mastercard
Detalls tècnics del producte
Informació addicional
Celler | |
---|---|
D.O. | |
Format en ml | |
Graduació | |
Anyada | |
Tipus de vi | |
País | |
Regió | |
Varietat Principal | |
Fresc |
Celler
Abadia de Poblet és un celler del grup Codorniu molt especial, ja que és l'únic a l'estat ubicat dins d'un monument històric. En aquest cas dins del monestir dels monjos del Cister procedents de la Bourgogne. Foguèt fondat lo 1150 per Ramon Berenguer IV, comte de Barcelona. És un celler defensor de les varietats antigues com el Trepat i de les formes de vinificació antigues, com ara vinificar amb rapa. Gràcies a això tenim vins molt delicats units a un territori específic i una tradició molt arrelada. Tot i així, és un celler que no dubta en utilitzar les últimes tècniques i tecnologies del món vitivinícola, donant com a resultat una perfecta fusió entre tradició i avantguarda al món de l'enologia.
Denominació d’origen
La Conca de Barberà D.O. integra unes 3.500 hectàrees de vinya (INCAVI, 2015), localitzades en aquesta comarca interior de la província de Tarragona. El clima és mediterrani de tendència continental, determinada per la situació interior i per l'efecte barrera de la Serralada Prelitoral Catalana (Serralada Prelitoral). Les muntanyes impressionants de Prades i la serra de Miramar, situades al sud de la comarca, l'aïllen de l'efecte suavitzador del mar.
VITICULTURA I TERRES
Els sòls són marró-calissos principalment, però també n'hi ha de fluvials amb còdols i de pissarra (licorella). Les vinyes es localitzen a una altitud compresa entre els 300 metres del fons de la Conca de Barberà i els 700 metres de les alçades circumdants (Rocafort de Queralt, per exemple), circumstància que atorga frescor i longevitat als vins.TIPUS DE VINS
Els blancs solen ser afruitats, lleugers i fàcils de beure i, de fet, alguns dels Chardonnay elaborats a la comarca fan referència als millors de la Península (el Milmanda de Torres és un clàssic molt cotitzat). Els negres hi ha dos estils: els joves, fragants i fàcils de beure. Els de barreja de diferents varietats, elaborats amb ambició, que evoquen el terrer i arriben a ser de nivell altíssim.Veure més categories
Entrega Express
A la porta de casa.
Enviament gratuït compres superiors 120€
Península
Enviament gratuït compres superiors 199€
A Balears
Subscriu-te a la nostra Newsletter
Regístrate y obtén 10€ de regalo en tu primera compra*
*Compres superiors a 99€