Skip to content

Gallina de Piel Roca del Crit

SKU: VN7759

15,75

IVA inclòs

En estoc

15,75
1 - 5 unitats
14,97 (5% de descompte)
6+ unitats
x
Per compres superiors a 120€, enviament gratuït
Pagaments amb Visa i Mastercard

Detalls tècnics del producte

Vi Negre Gallina de Piel Roca del Crit

Submergeix-te en l’essència de l’Empordà amb Gallina de Piel Roca del Crit, un vi negre que encarna la visió del reconegut sommelier David Seijas, antic membre de l’equip d’El Bulli. Aquest projecte neix de la passió de Seijas pel terrer i el seu desig d’expressar la singularitat de la regió a través de vins amb ànima.

El nom “Roca del Crit” evoca la història personal de David, qui solia alliberar la tensió dels intensos serveis a El Bulli cridant al cel des d’una roca propera a les vinyes, amb fantàstiques vistes a la badia de Roses. Aquesta connexió íntima amb la terra es reflecteix en cada ampolla.

Aquest vi és un cupatge meticulós de Garnatxa Negra i Carinyena, conreades en vinyes velles (amb un mínim de 20 anys) sobre sòls granítics que li confereixen una frescor distintiva. El clima mediterrani, marcat per la influència de la Tramuntana, un fort vent del nord, imprimeix caràcter i concentració als raïms.

Després de la fermentació, la Carinyena  realitza una criança de 10 a 12 mesos sobre les seves lies en foudres de 2250L i bótes de roure francès de 500-700L de segon i tercer ús, amb torrats mitjans. Aquest procés aporta complexitat i estructura sense emmascarar la puresa de la fruita. El resultat és un vi amb una graduació alcohòlica que sol rondar el 13.5%-14.5% Vol. i que conté sulfits.

Una Experiència Sensorial Vibrant

Gallina de Piel Roca del Crit es presenta amb un color cirera brillant i seductor. Al nas, desplega una complexitat aromàtica que combina fruita vermella madura (cireres, mores) amb delicades notes florals de violetes, tocs especiats de regalèssia de pal, grans de cafè i romaní, i matisos d’herbes silvestres i balsàmiques.

En boca, és un vi carnsós i estructurat, amb un tacte finament granulat i una acidesa vibrant que aporta frescor i equilibri. La fruita es percep sucosa, i els tanins són rodons i ben integrats, deixant un final persistent amb matisos de cafè i cacau. És un vi amb gran precisió, que aconsegueix mostrar l’expressió varietal i el caràcter del terrer de l’Empordà. Ideal per maridar amb carns vermelles, carns blanques, peix i fins i tot bolets com els rovellons.

Informació addicional

Celler

D.O.

Format en L

Format en ml

Pes en Kg

Pes en grams

Graduació

Anyada

Tipus de vi

País

Regió

Poble/Ciutat

Varietat Principal

,

Maridatge

, , , ,

Floral

Celler

Gallina de Piel Wines
Gallina de Piel són els vins d'un projecte vinícola creat per David Seijas, un sommelier que va treballar al restaurant de Ferran Adrià. Aquest projecte té dues línies de vins: "preu-plaer" per al gaudi quotidià (Ikigall, Mimetic) i vins "arrels", més gastronòmics, que honren els orígens de David Seijas (Manar dos Seixas, Roca del Crit). Cada ampolla busca explicar una “història líquida” inspirada en un territori o personatge. Vins que neixen al nostre celler perquè renunciem al fet «irrenunciable» de tenir un celler per fer vi.

Denominació d’origen

Empordà D.O.
L'Empordà D.O. s´estén per tota la comarca natural de l´Empordà, situada a la província de Girona, al peu dels Pirineus. El clima de la zona és mediterrani litoral, matisat per l'altitud i la proximitat més gran o llunyania al litoral. Els hiverns són molt suaus i els estius calorosos, però mitigats per la brisa del mar. A tota la zona l'element climàtic més destacat és el vent del nord, la tramuntana, molt perjudicial per la seva virulència, però beneficiós per a l'estat sanitari de la vinya, i que porta aire més fred dels Pirineus. VITICULTURA I TERRES Els sòls són heterogenis; domina un substrat de granits i pissarres a les zones muntanyoses, que sol donar sòls àcids; mentre que al pla i al fons de les valls dominen els sòls d'alluvió, tant sorrencs com argilosos. TIPUS DE VINS Els vins blancs de l'Empordà són saborosos, tenen personalitat i frescor i records minerals. Han millorat molt els darrers anys, sovint a partir de la recuperació de varietats locals (les diverses varietats de Garnatxes i el Samsó), i prestant una gran atenció al moment de la verema i al procés d'elaboració. Els vins negres destaquen els vins de l'anyada (vi novell), molt agradables, però de consum ràpid. Entre els negres amb més ambició i amb criança hi ha alguns esplèndids (per exemple, vins de Castell de Perelada, són vins molt cotitzats nacionalment i internacionalment per la seva qualitat excepcional).

Veure més categories

Vins

Ver todos

Espumosos

Ver todos

Destil·lats

Ver todos

Cerveza

Ver todos

Alimentació

Ver todos

Entrega Express

A la porta de casa.

Enviament gratuït compres superiors 120€

Península

Enviament gratuït compres superiors 199€

A Balears

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Regístrate y obtén 10€ de regalo en tu primera compra*

Seleccioneu l'opció d'idioma que preferiu

*Compres superiors a 99€

CONTACTA AMB NOSALTRES

Back To Top
Cerca a Món La Cata...
×