Abadal Franc
9,60€
IVA inclòs
Abadal Franc
Abadal Franc presenta com un coupage contemporani, és liderat per la Cabernet Franc, que li atorga el seu nom, complementat per Tempranillo i Sumoll.
Cada varietat aporta qualitats úniques: la Cabernet Franc brinda concentració i generositat; el Tempranillo, elegància i frescor; mentre que el Sumoll, aporta un caràcter autènticament local, fusionant notes de tofe i fruita vermella.
Aquest vi negre captiva amb el seu estil fresc, equilibrat i ple de diversió, deixant una impressió duradora.
En estoc
Per compres superiors a 120€, enviament gratuït
Pagaments amb Visa i Mastercard
Detalls tècnics del producte
Informació addicional
Pes | 1 kg |
---|---|
Celler | |
D.O. | |
Format en ml | |
Graduació | |
Anyada | |
Tipus de vi | |
Envelliment | |
País | |
Ecològic, vegà, natural, ... | |
Varietat Principal | |
Maridatge | |
Fresc |
Celler
Abadal, tradició i terrer del Bages en estat pur.
Cellers Abadal és potser el celler insígnia de la DO Pla de Bages. Sempre buscant des dels seus inicis potenciar el terrer vinícola del Bages per així transmetre la seva ànima i essència. Des dels seus orígens fa més de 8 segles a la masia de Ramón Roqueta on tot va començar. Han anat evolucionant i modernitzant-se passant de generacions en generacions fins a arribar avui en mans de la mateixa família. On això es pot dir que és primordial per poder seguir apostant per la tradició i l'autenticitat de les varietats de la zona com la Picapoll, però amb tècniques i coneixements dignes dels nostres temps i per tant oferint un producte excel·lent que alhora ens transporta a ple Bages a cada glop.
Les seves característiques vinyes embolicades de bosc es manifesten als seus vins aportant-nos aquests tocs herbacis-boscosos que tan característics són de la zona. De fet si algun dia teniu ocasió d'anar al celler, pareu atenció a les aromes de la vegetació de la zona i quan proveu els seus vins, si tanqueu els ulls, us transportareu directament a aquest paisatge, on es combina la fruita del raïm amb les herbes aromàtiques de la zona. En definitiva, Cellers Abadal, un celler que no pot passar desapercebut per a qualsevol amant del vi i la gastronomia.
Denominació d’origen
El Pla de Bages D.O. es troba a la comarca del Bages, a la província de Barcelona, amb Manresa com a referent. El massís de Montserrat marca el límit amb el Penedès i les vinyes segueixen el curs del Llobregat i els seus afluents. El clima és mediterrani continental, amb grans diferències tèrmiques i una pluviometria moderada que oscil·la entre els 500 i els 600 mm anuals.
VITICULTURA I TERRES
Els sòls són sorrencs i argilosos a les zones més baixes i de terres calcàries a les zones més altes. Les vinyes se situen a una altitud compresa entre els 200 i els 600 metres. Com a reflex del seu passat vitícola, per tot el territori es poden trobar les anomenades barraques de vinya; són petits coberts de pedra seca, construïts en ple camp, on els pagesos es podien aixoplugar de la pluja i el mal temps, o bé guardar les eines de cultiu.
TIPUS DE VINS
Els blancs destaquen els elaborats amb Picapoll, monovarietals o barrejats amb altres varietats. Chardonnay i Macabeu són les altres dues més abundants. Els vins joves de Picapoll són afruitats i tenen caràcter, encara que també els de criança en bóta poden resultar excel·lents. Els rosats s'elaboren amb varietats d'origen francès i són afruitats però amb cos. Els negres neixen tant de varietats autòctones com de franceses i han experimentat una evolució molt positiva en els darrers anys.
Veure més categories
Subscriu-te a la nostra Newsletter
Regístrate y obtén 10€ de regalo en tu primera compra*
*Compres superiors a 99€