Detalls tècnics del producte
Raimat El Molí
Raimat El Molí (abans anomenat Raimat Molí Cabernet Sauvignon) és un vi negre de la D.O. Costers del Segre, elaborat per la bodega Raimat. Com indica el seu nom, és un vi monovarietal de cabernet sauvignon.
Les vinyes d’aquest vi són propietat de la bodega i cultivades seguint els mètodes de producció integrada. Avalat pel segell del Consell Català de Producció Integrada (CCPI).
Un cop les raïms arriben a la bodega, es fermenten durant 10 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatures que oscil·len entre els 25º i 28º. Amb diversos remuntats per aconseguir una extracció òptima de color i sabor.
Després de la fermentació alcohòlica, el vi passa a la fermentació malolàctica, que ajuda a suavitzar la seva acidesa.
Finalment, envelleix durant 12 mesos en barrils seminous de roure americà de Virginia i reposa durant mig any més a la botella abans de sortir al mercat.
Informació addicional
| Pes | 1 kg |
|---|---|
| Celler | |
| D.O. | |
| Format en ml | |
| Graduació | |
| Anyada | |
| País | |
| Regió | |
| Poble/Ciutat | |
| Ecològic, vegà, natural, ... |
Celler
Denominació d’origen
Veure més categories
Subscriu-te a la nostra Newsletter
Regístrate y obtén 10€ de regalo en tu primera compra*
*Compres superiors a 99€



